20.3 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Το νέο iTunes 12.2 φέρνει το Apple Music τόσο σε Mac όσο και σε Windows υπολογιστές

    Η Apple, μαζί με τις αναβαθμίσεις για το iOS 8.4 και το OS X 10.10.4, έκανε αναβάθμιση και το iTunes, τόσο για Mac όσο και για Windows, προκειμένου να ενσωματώσει την νέα υπηρεσία Apple Music μέσα στο iTunes και στις δύο πλατφόρμες (OS X και Windows). H νέα αναβάθμιση δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν χρήση της νέας υπηρεσίας μουσικής της Apple, να ακούσουν τον νέο ραδιοφωνικό σταθμό Beats 1 και να βρουν νέες λίστες σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Κατά κάποιο αποτελεί ένα νέο κοινωνικό δίκτυο το οποίο είναι καθαρά για μουσική.

    itunes-12-2-live

    Η νέα υπηρεσία μουσικής, Apple Music, μπορεί να την βρει κανείς στον τομέα μουσικής του iTunes, όπως αναμενόταν. Θα παρατηρήσετε πως κάποιες νέες καρτέλες για νέα μουσική και περιεχόμενα έχουν προστεθεί στην νέα αναβάθμιση. Φυσικά, έχετε ακόμη πρόσβαση στο δικό σας περιεχόμενο και μουσική, την οποία μπορεί να είχατε αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας.

    Τέλος, η νέα αναβάθμιση μπορεί να βρεθεί μέσω του Mac App Store στην καρτέλα Updates (για χρήστες Mac) ενώ για χρήστες Windows θα τους εμφανιστεί pop-up παράθυρο που θα τους ενημερώνει για το νέο update του iTunes.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles