20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Ταχύτητες μέχρι και 300Mbps στο iPhone 6S μέσω LTE

    verizon-signal-iphone6-hero

    To iPhone 6S φημολογείται πως θα έχει την δυνατότητα να προσφέρει διπλάσιες ταχύτητες περιήγησης online σε σχέση με τον προκάτοχό του, χάρη στο νέο LTE chip που θα φέρει ενσωματωμήνο το επόμενης γενιάς iPhone. Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, θα φέρει το chip της Qualcomm, το MDM9635M, το οποίο θα μπορεί να παρέχει διπλάσιες ταχύτητες μέσω LTE, καθώς το παρόν chip της Qualcomm για το iPhone 6, δεν μπορεί να ξεπεράσει σε ταχύτητα τα 150Mbps.

    Σύμφωνα με το 9to5Mac, αναφέρονται τα εξής:

    For end users, the most important new feature from the chip will be the potential for up to 300 Mbps download speeds, doubling the 150 Mbps download speeds found in the current generation iPhone lineup. The new chip has the same 50 Mbps upload speed limit, however, and real-world performance is likely to be closer to 225Mbps or lower, depending on the cellular network.

    Η ίδια η Qualcomm υποστηρίζει πως το MDM9635M chip είναι περισσότερο αποδοτικό ενεργειακά σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα, επομένω αυτό θα μπορεί να οδηγήσει και στην μικρότερη κατανάλωση της μπαταρίας, όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο σε LTE δίκτυο. Το νέο chip είναι επίσης περισσότερο συμβατό με την νέα συσκευή (σύμφωνα πάντα με φήμες) ενώ θα καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στην motherboard του νέου iPhone.

    Τέλος, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μας, το iPhone 6S φημολογείται πως θα είναι περίπου ίδιο σε σχέση με το iPhone 6 και 6 Plus, με τις περισσότερες αλλαγές να γίνονται κυρίως στο εσωτερικό της συσκευής. Αναμένεται να έχει τον νέο επεξεργαστή Α9, 2GB RAM μνήμη και αναβαθμισμένη κάμερα στα 12ΜΡ.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles