18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το νέο iPhone 6S έρχεται με μικρότερη μπαταρία στα 1715 mAh

    iphone-6s-video-battery

    Το iPhone 6S μόλις εχθές ανακοινώθηκε από την Apple, αλλά η ίδια η εταιρεία απέφυγε να ενημερώσει τον κόσμο για τον χρόνο αναμονής της μπαταρίας ή με άλλα λόγια για το πόση ώρα θα κρατάει η μπαταρία με απλή χρήση. Ευτυχώς, το official video έριξε φως σε αυτή την απορία αρκετών χρηστών, δίνοντας στοιχεία για το μέγεθος της μπαταρίας του iPhone 6S. Αν όλα είναι όπως δείχνουν τα βίντεο, τότε η νέα μπαταρία του iPhone 6S θα είναι μόνο στα 1715 mAh.

    Δεν αποτελεί σημαντική μείωση σε σχέση με την χωρητικότητα της μπαταρίας του iPhone 6, η οποία ήταν μόνο στα 1810 mAh, αλλά για κάποιους, ίσως μία τέτοια κίνηση από πλευράς της Apple, να φανεί ως μια κίνηση προς την λάθος κατεύθυνση. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις την συσκευή σου να απενεργοποιείται λόγω χαμηλής μπαταρίας και αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους όπου αρκετοί ζητάνε να γίνουν αρκετές αλλαγές στο λογισμικό και να αυξηθεί η χωρητικότητα της μπαταρίας. Ρίχνοντας μια ματιά στο παρακάτω βίντεο, θα δει κανείς από το 2:48 και μετά, την μπαταρία και τα στοιχεία που αναγράφονται πάνω σε αυτή.

    https://www.youtube.com/watch?v=cSTEB8cdQwo

    Το μοναδικό πράγμα το οποίο ανέφετε η ίδια η εταιρεία για το iPhone 6S είναι πως η μπαταρία του θα έχει διάρκεια για 14 ώρες ομιλίας ή για 10 ώρες browsing με την χρήση LTE, ενώ το iPhone 6S Plus θα έχει διάρκεια για 24 ώρες ομιλίας και 12 ώρες για browsing με LTE.

    Αν όντως, τελικά, η μπαταρία του iPhone 6S είναι στα 1715 mAh, τότε θα το σκεφτείτε να προχωρήσετε στην αγορά του; Δώστε μας τις απαντήσεις στο φόρουμ μας.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles