19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το νέο iPad mini 4 θα υποστηρίζει Split View multitasking

    ipad-mini-split-view-500x342

    Το επερχόμενο iPad mini 4 θα είναι πιθανώς τόσο δυνατό που θα υποστηρίζει το χαρακτηριστικό Split View multitasking στο iOS 9.Ένα resource file που ανακάλυψε στο OS X El Capitan ο προγραμματιστής Hamza Sood απεικονίζει ένα iPad mini με 2 εφαρμογές να τρέχουν δίπλα-δίπλα.

    Επιπροσθέτως, ένα εργαλείο στο El Capitan επιτρέπει στους developers να τρέξουν προσομοίωση ενός iPad mini 3 το οποίο τρέχει το Safari σε Split View ακόμα κι αν το μοντέλο δεν υποστηρίζει επίσημα το χαρακτηριστικό αυτό. Συνδυάζοντας αυτές τι πληροφορίες μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει ένα πολύ δυνατό 8″ tablet.

    Μέχρι σήμερα, η μοναδική συσκευή που υποστηρίζει αυτή την λειτουργία είναι το iPad Air 2 που φοράει τον Α8Χ επεξεργαστή κι έχει 2GB RAM. Οπότε, λογικά αν σκεφτεί κανείς εύκολα συμπεραίνει ότι το 4ης γενιάς iPad mini θα πρέπει ή να έχει τα ίδια ή ακόμη και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από αυτά.

    Αναμένουμε, πάντα σύμφωνα με τις φήμες, να δούμε τα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς iPad -mini, Air και PRO;;;- στις 9 Σεπτέμβρη όπου σε ένα διπλό event θα έχουμε παρουσίαση και των νέων iPhone.

    Μέχρι τότε απολαύστε τα μπάνια σας και μαζέψτε 60αρακι- 60αρακι από τα ΑΤΜ ώστε όταν θα έρθουν στην Ελλάδα (;) να κάνετε την επιλογή σας 🙂

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles