22.4 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Το νέο Apple TV και το iWatch δεν θα κάνουν την εμφάνιση τους στο WWDC 2014

    iWAtch-C-three-up-Martin-Hajek-001

    Δεν νομίζω πως πολλοί από εσάς είχατε την εντύπωση πως η Apple θα αποκάλυπτε τα κρυφά χαρτιά της σε θέμα hardware τον άλλο μήνα στο WWDC και πολύ καλά κάνατε. Η εταιρεία σπάνια χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο event το οποίο είναι αφιερωμένο στους προγραμματιστές της για να παρουσιάσει μη software συσκευές.

    Αν τώρα κάποιοι πιστεύατε πως ίσως αυτό αλλάξει φέτος σας έχουμε άσχημα νέα που δυστυχώς επιβεβαιώνουν τα παραπάνω. Σύμφωνα με νέα αναφορά του John Paczkowski του Recode η εταιρεία δεν έχει σκοπό να παρουσιάσει σε καμιά περίπτωση το νέο Apple TV και το iWatch τον άλλο μήνα στο WWDC.

    Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

    “Αν περιμένατε το ντεμπούτο μιας νέας κατηγορίας προϊόντων στο WWDC συνέδριο η συμβουλή μου είναι κάντε πίσω και μην ενθουσιάζεστε γιατί θα απογοητευτείτε. Πηγές πολύ κοντά στην Apple επιβεβαιώνουν ότι ο Tim Cook δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει το εν λόγω συνέδριο για να παρουσιάσει το iWatch ή την νέα έκδοση του Apple TV ή το λογισμικό του που αυτή την στιγμή δουλεύει η Apple.”

    Όπως σας είπαμε χθες σε άρθρο μας η Apple στο WWDC 2014 θα εστιάσει αποκλειστικά στο OS X και στο iOS 8 με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στο λογισμικό τον Mac που θα δει έναν πολύ μεγάλο ανασχεδιασμό.

    Το WWDC ξεκινάει στις 2 Ιουνίου.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles