19.3 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Το μερίδιο της αγοράς του iPad αυξήθηκε κατά 4% το 3ο οικονομικό τρίμηνο

    Αυτή την εβδομάδα η Stategy Analytics κυκλοφόρησε την νέα της αναφορά για την αγορά των tablet και το μερίδιο των κατασκευαστών σε αυτή.

    Σύμφωνα με τα δεδομένα της εταιρεία το iPad της Apple συνεχίζει να έχει μια κυρίαρχη θέση σε αυτή την αγορά. Το μερίδιο του αυξήθηκε μάλιστα κατά 4% το τρίτο οικονομικό τρίμηνο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι και σημείωσε περί τις 10.1 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών.

    Συνολικά η αγορά είδε πτώση των πωλήσεων tablets της τάξης του 4% με μόνο την Apple, Amazon και Lenovo να σημειώνουν αύξηση στις πωλήσεις τους.

    Οι πωλήσεις των iPad φαίνεται να ενδυναμώθηκαν τόσο από την έλευση του νέου πιο οικονομικού 10.2 ιντσών μοντέλου όσο και από τις πωλήσεις που συνεχίζουν να κάνουν τα iPad Pro.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles