21.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Το κλείσιμο του ifo Apple Store blog μετά από 14 χρόνια

    regent-st-apple-store-front

    Γυρνώντας πίσω στο 2001, το πρώτο κατάστημα της Apple είχε ανοίξει σε μια εποχή μεγάλης άγνοιας για την εταιρεία, ενώ ήταν εκείνο το οποίο ακολουθούσε τα βήματα της εταιρείας από την πρώτη στιγμή. Παράλληλα με αυτό το κατάστημα, ο Gary Allen εγκαινίασε το πρώτο blog το οποίο είχε τις πιο έγκυρες και πιστοποιημένες ειδήσεις για την εταιρεία και την ακολουθούσε πάντα και παντού, κάνοντας τα ένα από τα πιο μεγάλα τεχνολογικά websites της Apple.

    O ίδιονς ο Gary Allen την Παρασκευή που μας πέρασε ανέφερε τα εξής στο ifo Apple Store blog, προσπαθώντας να περάσει ένα μήνυμα για ‘happy end’ στους αναγνώστες. Κάποια από τα λόγια του ήταν τα εξής:

    Back in 2001, It seemed like I was the only person studying the stores. In fact, most onlookers were skeptical of the stores’ future success.

    more recently, interest in Apple retail has expanded to financial analysts, designers, architects and other special interests

    Now, everyone is interested in the Apple stores—and most of them also seem to be writing about the stores. Who am I to keep up with them?

    Για εκείνους που ενδιαφέρονται να διαβάσουν ολόκληρο το άρθρο του, μπορείτε να πατήσετε κλικ εδω και να το διαβάσετε.

    Ο Gary Allen, στην σελίδα του, έκανε μια από τις καλύτερες και πιο προσεγμένες δουλειές όλα αυτά τα χρονιά, ενώ το blog αποτελούσε χώρο έλξης πολλών αναγνωστών καθημερινά, όπου ήθελαν να ενημερωθούν για τα νέα της εταιρείας. Να αναφέρουμε πως ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα website στο χώρο της τεχνολογίας του 21ου αιώνα.

    Τέλος, ο Gary Allen ανέφερε πως δεν θα σταματήσει να ανανεώνει την σελίδα του, αλλά ανέφερε πως δεν θα το κάνει τόσο συστηματικά όπως πριν, αλλά θα κρατάει απλά ενήμερη την σελίδα με τα πιο σημαντικά νέα της Apple.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles