23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Το επωνομαζόμενο “Netflix For Torrents” βρήκε τον δρόμο του ξανά στο iOS

    popcorntime

    Το PopcornTime ή αλλιώς όπως πλέον έχει γίνει ευρέως γνωστό το “Netflix for Torrents” είναι πραγματικά ένα πανέμορφο λογισμικό αλλά μέχρι και σήμερα ήταν αδύνατο κάποιος να το χρησιμοποιήσει σε μια iOS συσκευή που δεν είναι jailbreak – Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα στο Mac ή το PC σας.

    Οι developers όμως πίσω από την πλατφόρμα αυτή κατάφεραν τελικά όπως όλα δείχνουν να κάνουν το αδύνατο δυνατό για ακόμη μια φορά.

    Το PopcornTime open source project δεν είναι υπερβολή να πούμε πως πέρασε από σαράντα κύματα τον χρόνο που μας πέρασε. Για όσους δεν γνωρίζουν η πλατφόρμα επιτρέπει μέσα από μια πανέμορφη διεπαφή κάποιος να κάνει streaming ταινιών και σειρών απροβλημάτιστα με την λειτουργικότητα της να ξεπερνάει την αντίστοιχη πλατφόρμα της Netflix. H πρώτη όμως αυτή απόπειρα γρήγορα έκλεισε μετά από δικαστική εντολή. Το project εν συνεχεία το ανέλαβαν διάφορες ομάδες με αυτή που ξεχώρισε να είναι τελικά η Popcorn-Time.se. Το αρχικό Time4popcorn.eu domain έκλεισε πριν αρκετούς μήνες πάλι εξαιτίας μηνύσεων.

    Πάρα λοιπόν τον πόλεμο που δέχεται οι προγραμματιστές της πλατφόρμας κατάφεραν να διατηρήσουν το project δυνατό και να το κάνουν διαθέσιμο σχεδόν για όλες τις συσκευές. Το μόνο λογισμικό που μέχρι και χθες τα είχαν βρει σκούρα εξαιτίας της ασφάλειας του ήταν το iOS της Apple αλλά πλέον κατάφεραν να ξεπεράσουν και αυτό και έτσι σύντομα οι χρήστες iOS συσκευών θα μπορούν να το εγκαταστήσουν χωρίς να χρειάζεται να κάνουν jailbreak την συσκευή τους.

    Η διαδικασία θα γίνετε μέσω ενός ειδικού “iOS installer” στο desktop του χρήστη. Ο χρήστης θα συνδέει το iPhone και το iPad με τον υπολογιστή του και απλά θα ακολουθεί τις οδηγίες. Κατά την επίσημη κυκλοφορία αυτού του installer μέσα στις επόμενες μέρες αυτό θα γίνεται μόνο μέσω Windows μηχανημάτων αλλά σύντομα θα επιτρέπετε κάτι τέτοιο και από χρήστες που έχουν Mac.

    Προσωπικά χρησιμοποιούμε την υπηρεσία και την πλατφόρμα στο Mac μας εδώ και πολύ καιρό και μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε. Η είσοδος της στις iOS συσκευές θα είναι μια πολύ ευχάριστη προσθήκη ειδικά μιας και δεν θα χρειάζεται η διαδικασία του jailbreak.

    Βέβαια μιας και ο τρόπος εγκατάστασης και η ίδια εφαρμογή δεν είναι εγκεκριμένες από την Apple καθώς και το περιεχόμενο είναι πειρατικό ως είθισται θα τονίσουμε πως οποιαδήποτε τέτοια εγκατάσταση γίνετε με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη της συσκευής.

    Περισσότερες πληροφορίες αλλά και το πρόγραμμα εγκατάστασης σε Mac υπολογιστές θα βρείτε στο [Popcorn-Time.se]

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles