20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Το επερχόμενο ‘Mate Pro” της Huawei μοιάζει απελπιστικά με ένα iPad Pro | Ακόμη μια έκπληξη… NOT

    O γνωστός Leaker Evan Blass μια σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν θεωρητικά το επερχόμενο tablet της Huawei που κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει με την ονομασία MatePad Pro.

    Η συσκευή μοιάζει απελπιστικά με το iPad Pro, με λεπτά πλαίσια και στρογγυλεμένες γωνίες ενώ το πληκτρολόγιο του και αυτό είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το Smart Keyboard Folio της Apple.

    O Blass επίσης κοινοποίησε και μια εικόνα που δείχνει ένα stylus για αυτή την συσκευή παρόμοιο με το Apple Pencil με την ονομασία M-Pen.

    H μόνη διαφορά στον σχεδιασμό σε σύγκριση με το iPad είναι η κάμερα μιας και στο tablet έχουμε την punch-hole πάνω αριστερά.

    Στο εσωτερικό του αναμένεται να υπάρχει ο Kirin 990 και μπορεί να έχει μέχρι 8GB RAM. Στις φωτογραφίες έχουμε έναν μαύρο και λευκό χρωματισμό.

    Η punch-hole κάμερα φαίνεται μια περίεργη επιλογή μιας και τα πλαίσια φαίνονται να έχουν μεγαλύτερο πάχος από αυτά του iPad Pro και έτσι η λογική θα έλεγε πως θα μπορούσε να τοποθετηθεί εκεί μια εμπρόσθια κάμερα χωρίς να θυσιαστεί μέρος της οθόνης.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles