13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Τους 10 εκατομμύρια συνδρομητές έφτασε το Apple Music τον πρώτο μήνα λειτουργίας του

    Apple-Music-teaser-001

    Μια νέα αναφορά από την Hits Daily Double κάνει λόγο πως η νέα μουσική υπηρεσία της Apple έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες τις 4 πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας της. Πηγή αυτών των δεδομένων φέρετε να είναι δισκογραφικές εταιρείες που είχαν πρόσβαση στα στατιστικά της streaming αυτής υπηρεσίας.

    Να υπενθυμίσουμε πως το Apple Music είναι δωρεάν τους πρώτους 3 μήνες ενώ εν συνεχεία η συνδρομή θα είναι $9.99 τον πρώτο μήνα ή $14.99 για το λεγόμενο οικογενειακό πακέτο 6 ατόμων.

    “Μερικοί streaming αριθμοί σε τίτλους hip hop είναι περίπου οι ίδιοι με αυτούς του Spotify” τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

    Οι πηγές του δημοσιεύματος δηλώσαν έκπληξη για το πόσα άτομα έκαναν εγγραφή σε αυτή την τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο. Βέβαια σε κάθε περίπτωση η πραγματική δυναμική της νέας αυτής υπηρεσίας της Apple θα φανεί με την λήξη της δωρεάν περιόδου.

    Στην αντίπερα όχθη το Spotify πρόσφατα έφτασε τους 75 εκατομμύρια χρήστες με 20 εκατομμύρια λογαριασμούς με πληρωμή. Η υπηρεσία του Pandora επίσης έφτασε τα 80 εκατομμύρια χρηστών.

    Πολλοί reviewers έχουν δηλώσει πως η νέα μουσική υπηρεσία της Apple είναι πολλά υποσχόμενη ενώ η τιμολόγηση της συνδρομής κρίνεται λογική. Πάρα αυτά οι περισσότεροι στέκονται στην “μπερδεμένη” διεπαφή του χρήστη της εφαρμογής και σε προβλήματα που έχουν να κάνουν με τον offline συγχρονισμό το iTune Match και πολλά ακόμη.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles