17 C
Athens
Thursday, May 2, 2024
More

    Τι είπε ο Tim Cook στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου του Οχάιο | Βίντεο

    Όπως αναμενόταν ο Apple CEO Tim Cook έδωσε μια ομιλία ψηφιακά στην τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Πανεπιστημίου του Οχάιο.

    Η ομιλία του η οποία κοινοποιήθηκε μέσω YouTube ο Cook κάλεσε τους νέους πτυχιούχους να “χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον από αυτό που θεωρούσαν μέχρι σήμερα βέβαιο”.

    Σε ένα σημείο της ομιλίας του ο Cook ανέφερε:

    “Όταν έφτασα στην Apple το 1998 δεν μπορούσαν να πιστέψω πόσο τυχερός ήμουν. Θα περνούσα την υπόλοιπη επαγγελματική μου ζωή δουλεύοντας για τον Steve Jobs. Αλλά η μοίρα έρχεται ως κλέφτης μέσα στην νύχτα. Η μοναξιά που αισθάνθηκα όταν χάσαμε τον Steve ήταν η απόδειξη πως δεν είναι τίποτα αιώνιο και για πάντα καθώς επίσης και τίποτα δεν είναι πιο ισχυρό από την επιρροή που έχουμε σε άλλους γύρω μας.”

    Επίσης αναφέρθηκε στο πως γεμίζει τα κενά χρόνου που έχει τώρα που δουλεύει από το σπίτι του.

    “Μην μπορώντας να φύγω από το σπίτι έχω κενά χρόνου που δεν είναι συνηθισμένα. Τα χρησιμοποιώ για να διαβάζω και να επιστρέφω στον Abraham Lincoln. Θα το συνιστούσα στον καθένα σας μιας και θα μείνετε άφωνοι με το πόσο έξυπνος και ζωντανός ήταν ο τρόπος σκέψης του και πως αυτός ο ταπεινός άνθρωπος σε ένα έντονο περιβάλλον έδωσε το έναυσμα για την ελπίδα.”

    Τέλος ανέφερε:

    “Είστε το καμάρι των γονιών σας και των παππούδων σας, των θείων σας και των καθηγητών σας και όλων αυτών των κοινοτήτων που σας διαμόρφωσαν με τρόπους που είδατε και άλλους που δεν καταλάβατε. Δεν σας έδωσε κάποιος μια υπόσχεση για αυτή την ημέρα. Πολλοί από εσάς δουλέψατε σκληρά για να φτάσετε εδώ και να την κερδίσετε. Τώρα είναι δική σας. Σκεφτείτε εκ νέου και δράστε εκ νέου. Δημιουργήστε ένα καλύτερο μέλλον από αυτό που θεωρούσατε ως τώρα βέβαια. Και σε μια εποχή φόβου καλέστε μας εκ νέου για να ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles