22.6 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Τι αποκαλύπτουν οι υποτιθέμενες νέες θήκες του iPad Pro

    5-640x383

    Νέες φωτογραφίες θηκών που υποτιθέμενα έχουν σχεδιαστεί για το επερχόμενο 12.9 ιντσών iPad Pro κάνουν από χθες τον γύρω του διαδικτύου ρίχνοντας και άλλο λάδι στην φωτιά για αυτό το φημολογούμενο προϊόν.

    Οι φωτογραφίες που μας έρχονται από τον γνωστό Sonny Dickson, και θεωρητικά υποθέσουμε πως ανήκουν σε μια τέτοια συσκευή της Apple μας δίνουν κάποια στοιχεία για αυτή.

    Έτσι λοιπόν παρατηρούμε πως θα έχουμε ένα παραπλήσιο σχεδιασμό με αυτό του iPad Air με πολύ λεπτό σασί και bezels. Θεωρητικά και πάντα βάση των θηκών αυτών θα το πάχος του θα αγγίζει το εντυπωσιακό τον 7 χιλιοστών καθιστώντας το λεπτότερο του iPhone 6 Plus αλλά και του iPad Air.

    Επίσης θα έχουμε τέσσερα σετ ηχείων και δύο θύρες – μια στο κάτω μέρος και μια στα πλάγια. Κανείς δεν γνωρίζει τι θα είναι η πλάγια θύρα – μια USB-C ίσως;

    Τέλος βλέπουμε πως το Touch ID κουμπί αλλά και η θέση της iSight κάμερας θα παραμείνουν ως έχουν και στα τωρινά μοντέλα του iPad.

    Όπως και να έχει για όλα τα παραπάνω κρατάμε ένα πολύ μικρό καλάθι ακόμη ειδικά μιας και πολλοί είναι εκείνοι οι κατασκευαστές θηκών που δεν βασίζονται σε κάποια σοβαρή διαρροή αλλά σε φήμες που κυκλοφορούν κάθε χρόνο στο διαδίκτυο.

    Υπάρχουν βέβαια και αυτοί οι κατασκευαστές που έχουν άκρες μέσα από την παραγωγική αλυσίδα της Apple και κατά το παρελθόν έχουν διαρρεύσει σημαντικά χαρακτηριστικά μελλοντικών προϊόντων της Apple.

    Εν αναμονή λοιπόν….

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles