20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Τι ανέφερε ο Tim Cook για την 45η επέτειο ίδρυσης της Apple

    Όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας σήμερα έχουμε την 45η επέτειο από την ίδρυση της Apple. Για αυτό το γεγονός ο Tim Cook έγραψε στο Twitter και παράλληλα έστειλε ένα εσωτερικό υπόμνημα σε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας δίνοντας τους θάρρος να αφήσουν πίσω τους μια ιστορία άξια να μνημονευθεί. Το memo αυτό του Cook στους εργαζομένους έφτασε στα χέρια του MacGeneration.

    Ο Apple CEO ξεκινάει το μήνυμα του προς τους εργαζομένους αναφέροντας πως θα πρέπει με βάση αυτή την περίσταση να προσδιορίσουν τους στόχους τους στην αποστολή της Apple.

    “Την 1η Απριλίου του 1976 μια εταιρεία δημιουργήθηκε στο Cupertino για να παρουσιάσει μοναδικά προϊόντα που προσδιόριζαν εκ νέου την τεχνολογία με τρόπο που αυτή μπορεί να κάνει καλύτερη την ζωή των ανθρώπων. 45 χρόνια μετά με αφορμή αυτή την επέτειο δεσμευόμαστε εκ νέου σε αυτή την αποστολή – για να την κρατήσουμε ζωντανή στον χρόνο αντί για να την θυμόμαστε ως κάτι που έγινε στο παρελθόν.”

    Ο Cook αναφέρει πως αν και πράγματα έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου η εστίαση της Apple στο να δημιουργεί μια ορμή που οι άλλη προσπαθούν να φτάσουν δεν έχει αλλάξει.

    “Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι πως δεν υπήρχε άλλη στιγμή με τόσο μεγάλες προσδοκίες όσο αυτή ούτε και ποτέ είχαμε μια τόσο ταλαντούχα και εστιασμένη ομάδα όπως τώρα. Αυτό βέβαια δεν θα πρέπει να μας καθησυχάσει. Οι μεγάλες δυνατότητες που έχουμε πρέπει να συναντήσουν τους υπέροχους ανθρώπους μας για να ολοκληρωθούν οι προσδοκίες μας.”

    Ο Cook επίσης ανέφερε:

    “Γνωρίζω πως ο χρόνος που πέρασε μας τέσταρε προσωπικά όλους μας με τρόπους που ποτέ δεν φανταζόμασταν. Χρειάστηκε να προσαρμοστούμε και να προσθέσουμε πολυπλοκότητες στην δουλειά μας αλλά και στην προσωπική μας ζωή. Γνωρίζω όμως πως αυτά που καταφέραμε μέσα από αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις πρέπει να μας κάνει όλους πολύ περήφανους.”

    Τέλος ο Cook κλείνει το κείμενο του χρησιμοποιώντας τα λόγια του Steve Jobs.

    “Σε ένα email και memo όπως το σημερινό για τον εορτασμό μιας άλλης επετείου λίγο αφότου ήρθα στην Apple ο Steve είπε “Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι μέχρι τώρα αλλά ακόμη μόλις έχουμε ξεκινήσει.” Αυτό ισχύει και τώρα. Να θυμάστε πως κανείς από εμάς δεν θα είναι παρών για το τέλος της ιστορία αλλά όλοι θα πρέπει να διασφαλίσουμε πως αυτή η ιστορία θα έχει μια αξία για να ειπωθεί.”

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.