19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Την εμφάνιση του έκανε ένα υποτιθέμενο σασί iPhone 6C

    iPhone-6c-rear-shell-leak-Future-Supplier-001

    Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα και η πρώτη φορά που έκανε την εμφάνιση του ένα υποτιθέμενο σασί ενός iPhone 6C προερχόμενο από τον Κινεζικό πάροχο εξαρτημάτων Future Supplier και που δημοσιεύτηκε από το γνωστό Γαλλικό blog NowhereElse.fr.

    Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε το οπίσθιο σασί μοιάζει με το υπάρχον του iPhone 5C με την διαφορά πως είναι λεπτότερο ενώ έχουμε και μια διαφορετική θέση και σχεδιασμό για το LED flash δίπλα στην iSight camera. Επίσης έχουμε διαφοροποίηση και στο ηχείο και στις τρύπες του μικροφώνου σε σύγκριση πάντα με το iPhone 5C.

    Αυτό λοιπόν θα μπορούσε να είναι το σασί του φημολογούμενου 4 ιντσών iPhone 6C που αρκετοί πλέον εικάζουν πως η Apple θα παρουσιάσει φέτος δίπλα στα iPhone 6S, iPhone 6S Plus.

    iPhone-6c-rear-shell-leak-Future-Supplier-002

    Πριν όμως ενθουσιαστείτε ή απογοητευτείτε με την παραπάνω φήμη κρατήστε ένα πολύ μικρό καλάθι ειδικά μιας και οι διάφοροι κατασκευαστές έχουν μια κρυφή ατζέντα έτσι ώστε να διαφημίζονται και οι ίδιοι.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles