23.7 C
Athens
Monday, May 6, 2024
More

    Εικόνες φημολογούμενου σασί iPad Pro δείχνουν διπλές θύρες

    ipad-pro-side-port

    Νέες φωτογραφίες που έγιναν διαθέσιμες στο κοινωνικό δίκτυο της Κίνας, Sina Weibo, παρουσιάζουν το φημολογούμενο μεγαλύτερο iPad, iPad Pro, με δύο θύρες.

    Οι φωτογραφίες αυτές μας παρουσιάζουν λοιπόν ένα iPad με το τυπικό Apple logo, κάμερες και κουμπιά ήχου. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι η ύπαρξη δύο θυρών και συγκεκριμένα μια στα αριστερά της συσκευής κάτι πρωτόγνωρο για την σειρά των tablet της Apple.

    Από τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είδους θύρα έχουμε. Μπορεί να είναι μια δεύτερη Lighting θύρα ή ακόμη και μια USB-C θύρα που είδαμε για πρώτη φόρα στα νέα MacBook.

    Οι φήμες μέχρι στιγμής θέλουν το 12.9 ιντσών iPad Pro να έχει ως στόχο τους επαγγελματίες και έτσι η προσθήκη μιας δεύτερης θύρας υποστήριξης έχει λογική για την υποστήριξη αξεσουάρ και όχι μόνο.

    Στο ίδιο μήκος κύματος η The Wall Street Journal είχε αναφέρει τον Μάρτιο πως το iPad Pro θα προσφέρει υποστήριξη για USB 3.0.

    Όπως πάντα μέχρι να έχουμε μια πιο έγκυρη πηγή ή φήμη κρατάμε μικρό καλάθι για όλα τα παραπάνω.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles