18.2 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Τεστ αντοχής δείχνει πως το νέο iPad Pro μπορεί να λυγίσει στην μέση με σχετική μικρή προσπάθεια [Video]

    Ένα νέο βίντεο από το κανάλι του JerryRigEverything παρουσιάζει ένα τεστ αντοχής για το νέο iPad Pro θέτοντας την συσκευή απέναντι σε γρατσουνιές, κάψιμο και λύγισμα…

    Αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι πως ο Nelson με ευκολία καταφέρνει να λυγίσει το iPad Pro στην μέση. Με σχετικά πολύ μικρή πίεση η οθόνη σπάει και το iPad λυγίζει.

    Σίγουρα αυτό δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς αλλά δεν υπάρχει χώρος για την δημιουργία ενός νέου BendGate εδώ. Τεστ σε παλαιότερα μοντέλα iPad Pro έδειξαν ακριβώς την ίδια αδυναμία και έτσι δεν είναι η πρώτη φορά που ένα iPad Pro λυγίζει με τόση ευκολία.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles