21.1 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Τελικά αξίζει η αγορά ενός Apple TV 3;

    Στιγμιότυπο 2014-01-13, 4.31.00 μ.μ..png

    Kudos: Post + Video – Themis Oikonomidis 

    Η Apple TV είναι ένα διαφορετικό προϊόν της Apple από τα υπόλοιπα. Εφαρμόζει πολλές διαφορετικές τεχνικές που όλοι μας θέλουμε και χρειαζόμαστε, σε ένα μικρό “κουτάκι” που λειτουργεί με κάθε τηλεόραση. Και αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει από τις υπόλοιπες tv που δεν υποστηρίζουν αυτές τις λειτουργίες.

    Μιλώντας λίγο αρχικά για τα χαρακτηριστικά της συσκευής, το νέο Apple TV με 1080p HD σας παρέχει την καλύτερη ψυχαγωγία απευθείας στην widescreen τηλεόρασή σας. Μπορείτε εύκολα να διαλέξτε ανάμεσα από χιλιάδες πρόσφατες και κλασικές ταινίες στο iTunes Store – πολλές σε ποιότητα 1080p HD.

    Παρακολουθείστε ζωντανά αθλητικά γεγονότα σε ποιότητα HD. Αποκτήστε πρόσβαση σε περιεχόμενο από το YouTube, Vimeo και άλλα. Με το AirPlay, μπορείτε να αναπαράγετε video, να επιδείξετε φωτογραφίες σας και να απολαύσετε μουσική από το iPhone, iPad ή iPod touch στην τηλεόρασή σας.

    Ενοικιάστε ταινίες μέσα από μια μεγάλη ποικιλία HD τίτλων, περιηγηθείτε και κάντε αναπαραγωγή video από το YouTube και το Vimeo, αποκτήστε online πρόσβαση σε φωτογραφίες του Flickr και ακούστε ραδιόφωνο από το Internet.

    Είναι μικρό, ισχυρό, αποδοτικό, αθόρυβο, οικονομικό και τόσο μικρό που χωράει στην παλάμη του χεριού, το Apple TV ταιριάζει τόσο σε μια βάση τηλεόρασης όσο και σε ένα έπιπλο φορτωμένο με συσκευές πολυμέσων. Όταν δεν θέλετε να δώσετε στη μέρα σας δραματική, ρομαντική ή κωμική διάθεση, το Apple TV καταναλώνει λιγότερη ενέργεια και από ένα φωτάκι νυκτός. To Apple Remote που παρέχεται κάνει εύκολη την πρόσβαση στην αγαπημένη σας ψυχαγωγία.

    Για να ρυθμίσετε το Apple TV, απλά συνδέεις το καλώδιο τροφοδοσίας στην πρίζα και το Apple TV στην HDTV σου, μέσω ενός καλωδίου HDMI (το οποίο πωλείται χωριστά).

    Με το AirPlay, ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του, μπορείτε να προβάλλετε το περιεχόμενο του iPhone, iPad και iPod touch σου στην τηλεόραση ευρείας οθόνης σας μέσω του Apple TV. Έτσι, αν θέλετε να δείτε μια ταινία που είναι αποθηκευμένη σε μία από τις συσκευές σας, δεν χρειάζεται να τη νοικιάσετε ή να την αγοράσετε ξανά για να τη δείτε στην τηλεόραση του σπιτιού σας.

    Στιγμιότυπο 2014-01-12, 12.35.56 π.μ..png

    Με το iCloud, μπορείτε να αγοράσεις ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές στο Apple TV και να τις παρακολουθήσετε στο iPad, το iPhone, το iPod touch, τον Mac ή το PC σας. Και αντίστροφα.

    Γεμίστε το σπίτι σας με τη μουσική που αγαπάτε, απευθείας από το Apple TV σου. Απλώς επιλέξτε μουσική από το κύριο μενού και απολαύστε τη μουσική που έχετε αγοράσει από το iTunes, απευθείας από το iCloud. Αν είστε συνδρομητής στο iTunes Match, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και σε τραγούδια που έχετε εισάγει από CD. Επίσης, η μουσική που αγοράζετε από το iTunes Store μέσω του Apple TV είναι προσβάσιμη από όλες τις συσκευές σου.

    Τέλος, με το iCloud Photo Sharing, μπορείτε να μοιραστείτε τις χαρούμενες στιγμές σας με φίλους και συγγενείς, στέλνοντάς τους προσκλήσεις για προβολή των φωτογραφιών και βίντεοό σας. Το να ανεβάσετε όλες τις φωτογραφίες από τις διακοπές σας ή από κάποιο σημαντικό γεγονός είναι πολύ εύκολο.

    Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της συσκευής εσωτερικά, αλλά ο καλύτερος τρόπος να τα δείτε και να αποφασίσετε αν τελικά αξίζει η αγορά της είναι μέσα από το παρακάτω βίντεο που ετοιμάσαμε ειδικά για εσάς.

     Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles