23.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Τα σχόλια του CEO της Fiat για την κατασκευή αυτοκινήτου από την Apple

    carplay-siri-hero

    Πρόσφατα, ο CEO της Fiat Chrysler, μίλησε για το ταξίδι που είχε πριν λίγο καιρό στην California και για τις επισκέψεις που έκανε στην Apple και στην Tesla.

    O Sergio Marchionne, CEO της Fiat Chrysler, βρέθηκε στo Toronto για να υπογράψει ένα νέο deal με την Maserati (ναι, καλά διαβάσατε, η Maserati ανήκει στην Fiat πλέον). Ωστόσο, ο Marchionne δεν θα μπορούσε να μην σταθεί σε κάποια συγκεκριμένα σχόλια για τις συζητήσεις που είχε με τον Tim Cook και τον Elon Musk για τις επισκέψεις που είχε και στις δύο εταιρείες. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

    “I’m incredibly impressed with what that kid has done,” he said, referring to [Tesla CEO Elon] Musk.

    With regard to Apple’s Cook, he said: “He’s interested in Apple’s intervention in the car, that’s his role.” Marchionne was not more specific about Apple.

    Αν και δεν αναφέρει ξεκάθαρα για το αν πρόκειται να προχωρήσει στην κατασκευή ενός αυτοκινήτου η Apple, ωστόσο ανέφερε πως είναι σε καλό δρόμο για να κάνει κάτι τέτοιο αν χρειαστεί στο μέλλον.

    Όπως, βέβαια, έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, υπάρχουν αρκετές φήμες που αναφέρουν πως η Apple εργάζεται πάνω στο δικό της αυτοκίνητο. Ωστόσο, η ίδια δεν έχει αφήσει κάτι τέτοιο να εννοηθεί. Η μοναδική ανάμειξη της Apple στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας είναι η κατασκευή του CarPlay προς το παρόν.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles