20.2 C
Athens
Sunday, April 28, 2024
More

    Τα πρώτα του MacBook Air benchmarks δείχνουν πως είναι 63% γρηγορότερο από τον προκάτοχο του αλλά όχι τόσο γρήγορο όσο το 2018 iPad Pro

    Το νέο MacBook Air με το αναβαθμισμένο Magic πληκτρολόγιο, τον διπλό αποθηκευτικό χώρο και τους νέους επεξεργαστές παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Τα πρώτα reviews για την συσκευή ήταν ιδιαίτερα θετικά.

    Όταν η Apple το παρουσίασε ότι είναι μέχρι 2 φορές γρηγορότερες επεξεργαστικές αποδόσεις και μέχρι 80% καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά. Αυτά βέβαια με τον πιο ακριβό δέκατης γενιάς Intel i7 επεξεργαστή ενσωματωμένο σε αυτό.

    Τα πρώτα benchmarks παρουσιάζονται σε ένα πολύ καλό review στο Six Colors καθώς και ένα συγκριτικό με τα προηγούμενα MacBook Air μοντέλα μέχρι και το 2018 iPad Pro.

    Αυτό που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έκανε πολύ εντύπωση ήταν πως ο A12X που βρίσκεται στα 2018 iPad Pro ξεπέρασε σε επιδόσεις τον 10ης γενιάς i5 επεξεργαστή της Intel.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles