20.9 C
Athens
Wednesday, April 17, 2024
More

    Τα νέα MacBook Air με τον επόμενης γενιάς Apple επεξεργαστή θα γίνουν διαθέσιμα το 3ο τρίμηνο του 2022

    Τα M1 MacBook Air έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους πριν περίπου ένα χρόνο και κέρδισαν άμεσα όλες τις εντυπώσεις. Η επόμενη μεγάλη τους λοιπόν αναβάθμιση φαίνεται πως έρχεται αν και θα αργήσει λίγο ακόμη.

    Ο έγκριτος αναλυτής Ming-Chi Kuo αναφέρει σήμερα πως τα MacBook Air με τον αναβαθμισμένο επεξεργαστή της Apple θα γίνουν διαθέσιμα στην αγορά μετά το 3ο τρίμηνο του 2022 σχεδόν δηλαδή σε έναν χρόνο από τώρα. Η μαζική παραγωγή τους θα ξεκινήσει προς το τέλος του 2ου τριμήνου του 2022.

    Τα νέα MacBook Air αναμένεται να έχουν μια νέα σχεδίαση που θα τα φέρει πιο κοντά σε αυτή του M1 iMac.

    Να θυμίσουμε πως ίσως τον άλλο μήνα η Apple παρουσιάσει τα νέα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro με τον νέο M1X επεξεργαστή.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.