21.8 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Γιατί το Apple Watch Series 7 είναι μια σημαντική αναβάθμιση για πολλούς χρήστες

    Οι φήμες και οι leakers είχαν δημιουργήσει μια τεράστια ανυπομονησία για το Apple Watch Series 7. Πολλαπλές αναφορές έκαναν λόγο για μια μεγάλη αλλαγή στην σχεδίαση, βελτιωμένη αυτονομία και ένα γρηγορότερο S7 επεξεργαστή που θα έκανε τους περισσότερους να ξεχάσουν πως δεν θα είχαμε νέους αισθητήρες φέτος.

    Κατά την διάρκεια του California Streaming event τελικά είδαμε πως το νέο Apple Watch Series 7 δεν είχε καμία σχέση με ότι είχε διαρρεύσει κάτι που οδήγησε πολλούς στην απογοήτευση.

    Οι κύκλοι αναβάθμισης

    Πριν μιλήσουμε για το Apple Watch ας μιλήσουμε λίγο για το iPhone. Ναι υπάρχουν αρκετοί καταναλωτές που αναβαθμίζουν σε ένα νέο iPhone κάθε χρόνο αλλά πλέον οι περισσότεροι περιμένουν 2 με 3 χρόνια για να κάνουν αυτή την ενέργεια. Αυτό γιατί η Apple δεν μπορεί να αλλάξει τον σχεδιασμό, να βελτιώσει τον επεξεργαστή και να αναβαθμίσει τις κάμερες όλα μέσα σε ένα χρόνο.

    Με το Apple Watch η ιστορία είναι λίγο διαφορετική απλά επειδή ακόμη είναι ένα νέο προϊόν. Έχει 6 χρόνια ζωής και μόλις στα 3 από αυτά η Apple καταστάλαξε στο που θα δώσει την εστίαση της σε αυτό – Στην υγεία και την άσκηση.

    Να θυμίσουμε επίσης πως κάθε τρίμηνο η Apple αναφέρει πως το 70% των αγοραστών Apple Watch είναι νέοι καταναλωτές κάτι που σημαίνει πως ακόμη πολλοί άνθρωποι αγοράζουν ένα Apple Watch για πρώτη φορά.

    Επιπλέον αυτοί που έχουν ένα Apple Watch και θέλουν να αναβαθμίσουν φέτος στο Series 7 είναι αυτοί που έχουν το 3 ετών Apple Watch Series 4 ή παλαιότερο μοντέλο.

    Γιατί το Apple Watch Series 7 είναι μια σημαντική αναβάθμιση

    Είναι η αλήθεια πως το Apple Watch Series 7 δεν έφερε νέους αισθητήρες σε σύγκριση με το Series 6 αλλά ας σκεφτούμε αυτούς που έχουν αυτή την στιγμή τα Series 4 και Series 3 τα οποία ακόμη και η ίδια η Apple πουλάει. Αυτοί οι καταναλωτές λοιπόν που δεν είναι λίγοι με το Series 7 θα έχουν:

    • Μια μεγαλύτερη οθόνη με Always-On technology, 70% πιο φωτεινή σε σύγκριση και με το περσινό μοντέλο
    • Μέχρι και 50% έναν πιο γρήγορο επεξεργαστή
    • Αναβαθμισμένο ECG αισθητήρα, αισθητήρα οξυγόνου του αίματος, εντοπισμός πτώσης
    • Μέχρι και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, με 32GB στο Wi-Fi μοντέλο.

    Αν μη τι άλλο τα παραπάνω είναι σημαντικές βελτιώσεις για κάποιον που σήμερα έχει ένα Apple Watch τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια.

    Τώρα οι νέοι εντελώς καταναλωτές έχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ. Υπάρχουν 3 διαφορετικά Apple Watch παρά το γεγονός πως θα συνιστούσαμε τα Series 7 ή SE – 3 διαφορετικά υλικά κατασκευής για την κάσα και πολλά νέα λουράκια.

    Apple Watch Series 7: μια άριστη επιλογή για νέους χρήστες

    Τώρα το ερώτημα παραμένει και έχει να κάνει με το πότε η Apple θα κυκλοφορήσει το Apple Watch Series 7.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.