19 C
Athens
Tuesday, April 23, 2024
More

    Τα νέα ασύρματα ακουστικά της HTC είναι ακόμη ένας κλώνος των AirPods της Apple

    Η Apple έχει συνηθίσει πλέον άλλες εταιρείες να κλέβουν σχεδιαστικές ιδέες από τις δικές της συσκευές αλλά όταν έχει να κάνει κάτι τέτοιο από μια εταιρεία σαν την HTC σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

    Η παραπάνω εικόνα δεν είναι από τα AirPods της Apple με την θήκη φόρτισης τους βαμμένα μαύρα. Πρόκειται για τα νέα ασύρματα ακουστικά της HTC. Όπως αναφέρει το Android Police, τα HTC U Ear – ούτε και ωραίο εμπορικό όνομα έχουν, εμφανίστηκαν στις αρχές της κατοχύρωσης σε Αμερική και Ταϊβάν και έτσι η κυκλοφορία τους στην αγορά θα γίνει σύντομα.

    Αυτό που τα κάνει να έχουν κάποιο ενδιαφέρον… είναι το πόσο πολύ μοιάζουν στα AirPods της Apple. H βασική διαφορά είναι ο χρωματισμός μιας και αυτά είναι μαύρα – με την HTC σίγουρα να φέρνει και άλλους χρωματισμούς για αυτά.

    Η θήκη φόρτισης τους είναι παρόμοιου σχεδιασμού με την αντίστοιχη των AirPods αν και εδώ έχουμε μια διαφορά ως το πως ανοίγει. Επίσης έχει μια USB-C θύρα για ενσύρματη φόρτιση.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles