17 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Τα επερχόμενα M1X MacBook Pros φημολούνται πως θα έχουν 120Hz mini-LED οθόνες #AppleEvent

    H Apple σήμερα επιβεβαίωσε πως θα πραγματοποιήσει ένα ειδικό event για τις 18 Οκτωβρίου όπου και αναμένουμε να δούμε τα νέα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pros. Έχουμε ακούσει πολλές φήμες ήδη πως αυτά τα νέα MacBook Pros θα έρθουν με μια mini-LED οθόνη και μια νεότερη σήμερα προσθέτει πως επίσης η οθόνη τους θα έχει έναν ρυθμό ανανέωσης τα 120Hz για πρώτη φορά.

    Η είδηση αυτή έρχεται από τον αναλυτή Ross Young. Ο ίδιος είχε αναφέρει με ακρίβεια πληροφορίες στον τομέα της τεχνολογίας της οθόνης επερχόμενων Apple συσκευών όπως και το ακριβές μέγεθος της οθόνης του νέου iPad mini 6.

    Ο ίδιος λοιπόν από το Twitter πριν από λίγο αναφέρει πως τα νέα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro μοντέλα θα έχουν μια mini-LED οθόνη και παράλληλα αυτή θα υποστηρίζει ρυθμούς ανανέωσης μέχρι 120Hz. Ουσιαστικά τα νέα MacBook Pro θα είναι ένα μεγαλύτερο 12.9 ιντσών iPad Pro σε ότι αφορά την οθόνη του σύμφωνα με τον αναλυτή.

    Αναφέρει επιπλέον πως η mini-LED τεχνολογία είναι 100% επιβεβαιωμένη πως έρχεται σε αυτά τα μοντέλα.

    Η ProMotion τεχνολογία της Apple στα 120Hz υπάρχει στα iPad Pro εδώ και χρόνια και μόλις φέτος έκανε την εμφάνιση της στα iPhone 13 Pro. Αν προχωρήσει η Apple και στα Mac με αυτή την τεχνολογία θα γίνει και αυτό για πρώτη φορά.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.