13.7 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Η Apple ανακοίνωσε το ‘Unleashed’ special event της για της 18 Οκτωβρίου, M1X MacBook Pros αναμένονται #AppleEvent

    Η Apple και επίσημα σήμερα ανακοίνωσε το event του Οκτωβρίου της. Αυτό θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου και θα γίνει stream από το Apple Park. Αυτή την φορά η εταιρεία χρησιμοποιεί το tagline “Unleashed.” που μάλλον δείχνει τα M1X MacBooks που αναμένουμε.

    Το event θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 ώρα Ελλάδας και σηματοδοτεί την δεύτερη συνεχομένη χρονιά που η Apple πραγματοποιεί ένα event τον Οκτώβριο. Αυτό και εξαιτίας της πανδημίας θα είναι μέσω streaming.

    To stream του event θα γίνει διαθέσιμο από το website της Apple, από το YouTube κανάλι της και μέσω της Apple TV εφαρμογής για iPhone, iPad, Mac και Apple TV.

    Τι περιμένουμε

    Σίγουρα αναμένουμε να δούμε τα νέα και φημολογούμενα M1X MacBook Pros. Η Apple φημολογείται ότι δουλεύει σε ένα νέο 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pro με έναν επεξεργαστή που θα είναι ο διάδοχος του M1 και θα έχει την ονομασία M1X.

    Τα νέα αυτά MacBook Pros αναμένεται να έχουν μια mini-LED οθόνη, HDMI θύρα, SD card slot, MagSafe στο καλώδιο φόρτισης και πολλά ακόμη. Επίσης η Apple αναμένεται να αποσύρει οριστικά την Touch Bar. Η σχεδίαση τους αναμένεται να αλλάξει και να είναι παρόμοια με αυτή τον νεότερων iMac, iPhone και iPad με πιο επίπεδες επιφάνειες και πιο λεπτά πλαίσια περιμετρικά της οθόνης.

    Φήμες θέλουν την Apple να δουλεύει και σε ένα νέο Mac mini με τεχνικά χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά τον M1X MacBook Pro με μέχρι 64GB RAM, 10 πυρήνων επεξεργαστή και 16 ή 32 πυρήνες στα γραφικά. Επίσης ίσως έχουμε και εδώ αλλαγή στην σχεδίαση του με έναν πιο βιομηχανικό χαρακτήρα σε αυτή.

    Επίσης θα έχουμε σίγουρα την ανακοίνωση της επίσημης διάθεσης του macOS Monterey.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.