13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Σύμφωνα με το BBC το The Crown του Netflix δεν τα πήγε καθόλου καλά…..

    Το Netflix κρατάει πλην εξαιρέσεων τα νούμερα των σειρών του μυστικά – κάτι που κάνουν πολλούς να εικάζουν για το πόσο πετυχημένες είναι οι τηλεοπτικές παραγωγές του και κάποιους να εκνευρίζονται και ειδικά από τον ανταγωνισμό.

    Μεγάλα βέβαια τηλεοπτικά κανάλια όπως αυτά των FX και NBC και μέσω υψηλόβαθμων στελεχών τους έχουν εξαπολύσει τον τελευταίο καιρό μια επίθεση στην Netflix.

    Σε αυτή την ομάδα μπήκε σήμερα και το ΒΒC μιας και σύμφωνα με την The Guardian, ο BBC General Director Tony Hall αποφάσισε να εξαπολύσει την δική του επίθεση σε ένα συνέδριο media στον Λονδίνο τονίζοντας πως μόνο 7 εκατομμύρια Άγγλοι είδαν την σειρά The Crown.

    Η εν λόγω σειρά είναι μια από τις πιο ακριβές παραγωγές της Netfllix που έχει δεχθεί και πολύ θετικές κριτικές.

    Το Netflix αρνήθηκε να δώσει κάποια απάντηση επίσημα σε αυτή την δήλωση του Director του BBC.

    O Hall Hall σύγκρινε το The Crown με την σειρά του BBC Bodyguard αναφέροντας:

    “Να υπενθυμίσω πως το φινάλε της σειράς Bodyguard συγκέντρωσε 17 εκατομμύρια προβολές. Αυτό ήταν σε ένα μήνα. Τα δεδομένα μας δείχνουν πως το The Crown έφτασε τις 7 εκατομμύρια προβολές σε 17 μήνες!!”

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles