23.4 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Σχεδιαστής φαντάζεται πως μπορεί να μοιάζει το φημολογούμενο AR/VR headset της Apple

    Αποκτήσαμε μια ιδέα για το πως θα μπορεί να μοιάζει το VR/AR headset της Apple από ένα render ενός πρωτότυπου που δημοσιοποίησε το The Information. Ένας σχεδιαστής λοιπόν χρησιμοποίησε αυτή την πληροφορία για να δημιουργήσει πιο ρεαλιστικά renders.

    O Antonio De Rosa λοιπόν μας παρουσιάζει πως μπορεί να μοιάζουν το φημολογούμενο $3.000 headset της Apple.

    Να θυμίσουμε πως ο βασικός στόχος της Apple πιστεύεται πως είναι η δημιουργία ενός σετ γυαλιών με ελαφριά υπογραφή που θα προσφέρει εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας – τα λεγόμενα και Apple Glasses.

    Πριν φτάσει όμως εκεί η Apple τον τελευταίο καιρό υπάρχουν έντονες φήμες πως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει πρώτα ένα VR/AR headset που θα είναι ιδιαίτερα ακριβή σε σύγκριση με τις άλλες λύσεις της αγοράς. Το headset αυτό θα εστιάζει στην ψηφιακή πραγματικότητα, VR, και θα έχει και λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας, AR.

    Όλοι αναφέρουν πως το πρώτο headset της Apple δεν θα απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό με την εταιρεία να στοχεύει σε 1 πώληση της ημέρα στα Apple Stores της και όχι παραπάνω.

    Η Apple φαίνεται να έχει πάρει πολύ σοβαρά αυτό το project ειδικά μιας και ο γενικός διευθυντής του hardware της Dan Riccion έχει μεταφερθεί σε νέο ρόλο στην εταιρεία για την επίβλεψη των ομάδων που δουλεύουν πάνω σε αυτό.

    Επιστροφή τώρα στο De Rosa που δημιουργεί Apple concepts από το 2010 και έπειτα. Παρακάτω σας έχουμε μερικές από τις φωτογραφίες του νέου του concept με ολόκληρο να μπορείτε να το δείτε στο De Rosa website.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.