20.9 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Η Apple ανακοίνωσε δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας για 2016/2017 MacBook Pro που δεν φορτίζουν πάνω από 1%

    Η Apple ανακοίνωσε χθες ένα νέο πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας για μοντέλα του 2016 και 2017 MacBook Pros που δεν φορτίζουν πάνω από 1%.

    Σύμφωνα με το νέο κείμενο υποστήριξης που κοινοποίησε η εταιρεία ένας μικρός αριθμός MacBook Pro χρηστών έχουν ένα πρόβλημα με το γεγονός ότι η μπαταρία της συσκευής δεν φορτίζει πάνω από 1%. Η εταιρεία αναφέρει πως σε αυτές τις συσκευές θα εμφανιστεί το μήνυμα “Recommended Service” αν έχουν εγκατεστημένο το macOS Big Sur 11.2.1 ή την macOS Catalina 10.15.7.

    Αν λοιπόν συμβεί αυτό τότε η Apple θα αντικαταστήσει την μπαταρία σας δωρεάν.

    If your 2016 or 2017 MacBook Pro exhibits these behaviors, contact Apple to get your battery replaced, free of charge. Your computer will be examined prior to service to verify that it is eligible for the free battery replacement.

    Τα μοντέλα 2016 και 2017 MacBook Pro που αφορά αυτό το πρόγραμμα είναι:

    • MacBook Pro (13­-inch, 2016, Two Thunderbolt 3 Ports)
    • MacBook Pro (13-­inch, 2017, Two Thunderbolt 3 Ports)
    • MacBook Pro (13-­inch, 2016, Four Thunderbolt 3 Ports)
    • MacBook Pro (13-­inch, 2017, Four Thunderbolt 3 Ports)
    • MacBook Pro (15-­inch, 2016)
    • MacBook Pro (15-­inch, 2017)

    Για να κάνετε έλεγχο πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις – System Preferences και κάντε κλικ στο εικονίδιο της Μπαταρίας και μετά επιλέξτε το Battery από την πλευρική μπάρα και κάντε κλικ στο Battery Health. Για τους υπολογιστές που έχουν εγκατεστημένο το macOS Catalina κρατήστε πατημένο το Option πλήκτρο και κάντε κλικ στο Battery εικονίδιο στην μπάρα του μενού.

    Αν το Mac σας έχει πρόβλημα και είναι μέσα σε αυτό το πρόγραμμα τότε η δωρεάν αντικατάσταση θα γίνει από ένα Apple Store ή από ένα εξουσιοδοτημένο service της Apple.

    Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.