14.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Συσκευασία που διέρρευσε επιβεβαιώνει την “iPhone SE” ονομασία;

    iPhone-5se-iPhone-7-concept-Curved-image-007

    Σήμερα μια νέα φωτογραφία έκανε την εμφάνιση της όπου και απεικονίζει την συσκευασία του επερχόμενου 4 ιντσών iPhone μοντέλου της Apple. H φωτογραφία δημοσιοποιήθηκε στο Κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo.

    Πιο συγκεκριμέμα η φωτογραφία δείχνει το αυτοκόλλητο με τα χαρακτηριστικά της συσκευής που μπαίνει πάντα στις συσκευασίες των iPhone.

    iPhone-SE-packaging-leak

    Με βάση αυτό λοιπόν βλέπουμε την ονομασία της συσκευής ως “iPhone SE”. Επίσης έχουμε 16 GB ως χωρητικότητα για το βασικό μοντέλο ενώ γίνεται αναφορά και για συμβατότητα με το Apple Pay χαρακτηριστικό κάτι το οποίο σημαίνει πως η συσκευή θα ενσωματώνει ένα NFC chip.

    Το άτομο που διέρρευσε αυτή την φωτογραφία σε ξεχωριστό του ποστ αναφέρει πως η συσκευή θα έρθει και με μια χωρητικότητα των 64 GB ενώ οι χρωματικοί συνδυασμοί θα είναι αυτοί των silver, space gray, gold καιrose gold κατά πάσα πιθανότητα.

    Άλλες πληροφορίες που μπορούμε να πάρουμε από αυτή την φωτογραφία είναι πως το iPhone SE θα υποστηρίζει  LTE σε GSM και CDMA δίκτυα καθώς και ότι στην συσκευασία του θα υπάρχει το  Lightning to USB καλώδιο και τα EarPods.

    Τέλος γίνεται αναφορά πως το iPhone SE θα μοιάζει σε σχεδιασμό με το iPhone 6S.

    Κρατάμε ακόμη μικρό καλάθι για την παραπάνω είδηση μιας και η εν λόγω φωτογραφία μπορεί να είναι δημιουργία του Photoshop.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles