16.1 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Συγκριτικό κάμερας αποδεικνύει πως το iPhone έχει μια από τις κορυφαίες της αγοράς

    Οι οπαδοί του Android τον τελευταίο καιρό τονίζουν πως το iPhone έχει χάσει την αίγλη του σε ότι αφορά τον τομέα της κάμερας. Ένα όμως νέο συγκριτικό αποδεικνύει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

    Αν και αντικειμενικά υπάρχουν κάποιες καλύτερες επιλογές στην αγορά για την φωτογράφηση σε χαμηλό φωτισμό το iPhone παραμένει στην κορυφή και με μεγάλη άνεση σε ότι αφορά τις λήψεις την ημέρα.

    Υπήρχε ένα διάστημα που κανένα smartphone δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τις επιδόσεις της κάμερας του iPhone. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που το iPhone είναι μακράν η συσκευή εκείνη με την πιο δημοφιλή κάμερα στον κόσμο.

    Κοιτώντας όμως το σήμερα κάποιοι κατασκευαστές έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις αποδόσεις της κάμερας του iPhone σε συγκεκριμένες συνθήκες φωτισμού τουλάχιστον.

    Έτσι λοιπόν ακόμη και το Pixel 3 δεν μπορεί να συναγωνιστεί τις αποδόσεις της κάμερας του Huawei P30 Pro σε χαμηλό φωτισμό.

    Το PhoneArena έβαλε το iPhone XS απέναντι στο P30 Pro και το Galaxy S10+. Το site έκανε λήψη ακριβώς τις ίδιες φωτογραφίες από τις τρεις συσκευές και κατόπιν ζήτησε από τους αναγνώστες του να βαθμολογήσουν εκείνες τις φωτογραφίες που θεωρούσαν καλύτερες.

    7 λήψεις έγιναν στο σύνολο. Η νεότερη ναυαρχίδα της Samsung κατάφερε να φέρει την καλύτερη αποδοχή σε 5 από αυτές με το iPhone XS να έχει την καλύτερη αποδοχή στις άλλες δύο.

    Το P30 Pro κατέλαβε την 3η θέση σε αυτές τις 7 λήψεις…..

    Να τονίσουμε πως σε αυτό το συγκριτικό για την κάθε φωτογραφία δεν υπήρχε αναφορά από ποια συσκευή έγινε λήψη. Οι συσκευές πίσω από κάθε φωτογραφία αποκαλύφτηκαν μόνο όταν έληξε η ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν 2,900 αναγνώστες.

    Το PhoneArena κατέληξε στο συμπέρασμα πως αν και πολλοί αναλυτές και reviewers τόνισαν πως η κάμερα του P30 Pro είναι η καλύτερη που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά μέχρι σήμερα σε ένα smartphone, τα παραπάνω αποτελέσματα δείχνουν πως στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά…..

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles