13.9 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Στο 83% των συσκευών της Apple βρίσκεται πλέον το iOS 8

    Μαζί με τις υπόλοιπες ενημερώσεις για το νέο λογισμικό, η Apple ανέφερε μεταξύ άλλων πως το ποσοστό υιοθέτησης του iOS 8 είναι 83%, το οποίο είναι κοντά στο ποσοστό υιοθέτησης του iOS 7 το οποίο είχε αναφερθεί ένα χρόνο πριν.

    ios-8-adoption-rate

    Παρά το ότι το 83% είναι αρκετά ικανοποιητικό ποσοστό για το iOS 8, ωστόσο έρχεται δεύτερο σε σχέση με το ποσοστό υιοθεσίας του iOS 7. Από την άλλη πλευρά, σε αντίθεση με το Android OS, Lollipop, το οποίο έχει υιοθετηθεί μόνο από το 12% των συσκευών, αποτελεί σίγουρα ένα αρκετά ικανοποιητικό ποσοστό, δείχνοντας πως οι χρήστες του iOS 8, έχουν μείνει αρκετά ευχαριστημένοι με το νέο λογισμικό. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως με την έλευση του, το iOS 8, έφερε αρκετά νέα χαρακτηριστικά για τους χρήστες, καθώς και περισσότερες ευκολίες.

    Τέλος, το ενδιαφέρον των χρηστών δεν είναι μόνο στραμένο στα νέα χαρακτηριστικά του iOS 8, αλλά και στην μεγάλη ασφάλεια που τους παρέχει το νέο λογισμικό. Σίγουρα η έλευση του iOS 9, θα κάνει πολύ καλύτερα τα πράγματα για πολλούς από τους χρήστες που χρησιμοποιούν παλαιότερης γενιάς συσκευές.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles