21 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Στα ενδότερα του iOS 10: Διαγράψτε όλες τις ειδοποιήσεις μέσω 3D Touch

    iOS-10-Notification-Center-clear-alerts-3D-Touch

    Ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των iOS χρηστών ήταν η αδυναμία της διεπαφής να διαγράψει με την μία όλες τις ειδοποιήσεις από το Κέντρο Ειδοποιήσεων. Μέχρι και σήμερα ο χρήστης θα έπρεπε να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια σε μια προς μια.

    Πλέον αυτό αλλάζει στο iOS 10 και με την βοήθεια της 3D Touch τεχνολογίας μπορείτε να διαγράψετε όλες τις ειδοποιήσεις με ένα απλό πάτημα.

    Οι χρήστες λοιπόν των iPhone 6S και iPhone 6S Plus μπορούν απλά πατώντας το X κουμπί στο Κέντρο ειδοποιήσεων να διαγράψουν όλες τις ειδοποιήσεις τους.

    iOS-10-Notification-Center-cleart-alert-iPhone-screenshot-001

    H ενότητα Today και τα Widgets πλέον έχουν φύγει από το Κέντρο Ειδοποιήσεων και έτσι αυτό έχει να κάνει μόνο και αποκλειστικά με τις ειδοποιήσεις σας.

    Με το Clear All Notifications λοιπόν ως συντόμευση και μέσω 3D Touch όλα γίνονται πολύ πιο απλοϊκά.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles