18.3 C
Athens
Friday, May 3, 2024
More

    Σπάνιο αυτόγραφο του Steve Jobs σε αφίσα της Pixar βγαίνει σε δημοπρασία

    Αρκετές φορές αντικείμενα στα οποία έχει υπογράψει o Steve Jobs βγαίνουν σε δημοπρασία. Αυτή την φορά έχουμε μια ιδιαίτερη περίπτωση μιας και έχουμε μια Toy Story αφίσα υπογεγραμμένη και η οποία θα βγει σε δημοπρασία μέσα στην εβδομάδα.

    Jobs υπέγραψε την αφίσα αυτή κάποια στιγμή με το 1995 όταν το Toy Story η πρώτη animated ταινία έκανε το ντεμπούτο της στην μεγάλη οθόνη. Υπό την επίβλεψη του Steve Jobs το Toy Story αποδείχθηκε μια τεράστια επιτυχία για την Pixal κερδίζοντας 3 όσκαρ και βγάζοντας κέρδη $373.6 εκατομμύρια.

    Την φωνή τους στους χαρακτήρες δάνεισαν οι Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Jim Varney, Annie Potts, R. Lee Ermey, John Morris, Laurie Metcalf, και Erik von Detten.

    Η τιμή εκκίνησης στην δημοπρασία αυτή θα είναι τα $25,000.

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,700SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles