20.1 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Ρεκόρ εσόδων του App Store για τον μήνα Ιούλιο

    Screen Shot 2014-08-06 at 1.59.57 AM

    Η Apple ανακοίνωσε πως ο μήνας Ιούλιος αποτέλεσε τον πιο προσοδοφόρο από άποψη εσόδων για το App Store. Ήδη στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας των προηγούμενο μήνα είχαμε την αναφορά πως το iTunes σημείωσε τεράστια ανάπτυξη με σημαντικά έσοδα.

    Συγκεκριμένα η Apple ανέφερε χθες στο CNBC:

    “Το App Store της Apple σημείωσε ρεκόρ κερδών αλλά και συναλλαγών τον μήνα Ιούλιο. Το iTunes φαντάζει πιο δυνατό από ποτέ με αιχμή του δόρατος το μάρκετ εφαρμογών μας”

    Ο Tim Cook στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τελευταίου τριμήνου δεν είχε κρύψει την χαρά του για την άνοδο του iTunes τονίζοντας μάλιστα πως είναι ο τομέας της Apple που σημειώνει την μεγαλύτερη ανάπτυξη εξαιτίας των αποτελεσμάτων του App Store. Σε αυτό το τρίμηνο η Apple ήδη μια αύξηση κερδών της τάξης του 12% με τα καθαρά κέρδη στο τελευταίο τρίμηνο να αγγίζουν τα $4.5 δις.

    Ο Cook επίσης είχε τονίσει πως πλέον αγγίζουν τις 75 δισεκατομμύρια λήψεις εφαρμογών στο App Store ενώ οι προγραμματιστές μέσα στους τελευταίους 12 μήνες έχουν λάβει κέρδη που συνολικά αγγίζουν τα $20 δις.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles