17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πώς να χρησιμοποιήσετε τον νέο ultra wide φακό των iPhone 11 και iPhone 11 Pro

    Μια από τις εντυπωσιακές νέες προσθήκες στην iPhone 11 γραμμή της Apple φέτος είναι ο νέος ultra wide φακός που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε λήψη με μεγαλύτερο εύρος.

    Για αυτό τον λόγο τα iPhone 11 και iPhone 11 Pro έχουν μια νέα εφαρμογή κάμερας που φέρνει αποκλειστικά χαρακτηριστικά για αυτές τις συσκευές όπως το Night Mode, την νέα διεπαφή για την χρήση των 2 ή 3 φακών αντίστοιχα και πολλά ακόμη.

    Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως ο ultra wide φακός στα iPhone 11 και iPhone 11 Pro είναι ο μόνος που δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) σε αντίθεση με τον wide και telephoto φακό που τον ενσωματώνουν αυτό το χαρακτηριστικό. Έτσι λοιπόν όσο πιο σταθερό κρατάτε το iPhone σας όταν χρησιμοποιείτε τον ultra wide φακό τόσο καλύτερη θα είναι η λήψη σας. Το Night Mode δεν λειτουργεί επίσης με αυτό τον φακό.

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή της Κάμερας
    2. Κάντε Tap στο “0.5” για να ενεργοποιήσετε τον ultra wide φακό
    3. Κρατήστε σταθερή την συσκευή σας και κάντε την λήψη σας
    4. Εναλλακτικά μπορείτε να πιέσετε και να κρατήσετε το ζουμ κουμπί για να αλλάξετε το μήκος της εστίασης χειροκίνητα

    Δείτε πως φαίνεται η παραπάνω διαδικασία σε ένα iPhone 11 Pro:

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles