18.7 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πώς να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα της κάμερας στα iPhone 11 και iPhone 11 Pro

    Τα νέα 2019 iPhone της Apple έχουμε κάποιες φανταστικές δυνατότητες στην κάμερα. Πάρα αυτά κάποια χαρακτηριστικά που είχατε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε είναι πλέον λίγο πιο δύσκολα να τα βρείτε από ότι παλαιότερα. Ένα από αυτά είναι και τα φίλτρα της κάμερας για τα νέα iPhone 11 και iPhone 11 Pro.

    H εφαρμογή της κάμερας των iPhone 11 και iPhone 11 Pro έχουν μια νέα εφαρμογή Κάμερας που έχει κάποια αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως αυτό του Night Mode, μια διεπαφή για την χρήση του ultra-wide φακού και άλλα. Με αυτές τις αλλαγές κάποια πιο γνωστό χαρακτηριστικά έχουν κατά κάποιο τρόπο κρυφτεί και δεν είναι τόσο εμφανή με την πρώτη ματιά.

    Πώς να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα της κάμερας στα iPhone 11 και iPhone 11 Pro

    1. Ανοίξτε την εφαρμογή της κάμερας
    2. Κάντε tap στο εικονίδιο ^ στο κέντρο της οθόνη ή κάντε swipe – κύλιση προς τα πάνω στο κάδρο για να εμφανίσετε την εργαλειοθήκη της κάμερας
    3. Κάντε tap στο εικονίδιο των φίλτρων (3 κύκλοι)
    4. Κάντε slide για να επιλέξετε το φίλτρο που επιθυμείτε
    5. Κάντε λήψη της φωτογραφίας σας
    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles