20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Πώς να ελέγξετε την ημερομήνια λήξης της εγγύησης του iPhone σας στην iOS 12.2

    Η iOS 12.2 έκδοση έφερε πολλές αλλαγές και προσθήκες στα iPhone και iPad αλλά ένα πολύ χρηστικό χαρακτηριστικό μπορεί να περάσει απαρατήρητο αν δεν ξέρεις που να κοιτάξεις.

    Πλέον ο χρήστης μπορεί να ελέγξει την ημερομηνία λήξης της εγγύησης του iPhone και του iPad του απευθείας από την ίδια την συσκευή.

    Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στις Ρυθμίσεις και να κάνετε tap στο Γενικά. Εν συνεχεία κάντε tap στο Πληροφορίες. H Apple έχει κάνει αρκετές αλλαγές εκεί αλλά θα βρείτε αυτό το σημείο στην αρχή.

    Αν έχετε μια σχετικά καινούργια συσκευή η ημερομηνία λήξης της εγγύησης θα εμφανιστεί μαζί με τις υπόλοιπες πληροφορίες για το iPhone σας.

    Αν έχετε τώρα επιλέξει κάποιο AppleCare ή AppleCare+ πρόγραμμα τότε και αυτές οι πληροφορίες με τις αντίστοιχες ημερομηνίες είναι διαθέσιμες.

    Σε περίπτωση που η υπολογισμένη εγγύηση ή το AppleCare δεν είναι σωστά στην συσκευή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Apple για να το αλλάξετε αυτό. Θα πρέπει να στείλετε και την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς ενώ περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην support σελίδα της εταιρείας για αυτό τον σκοπό.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles