17.4 C
Athens
Friday, April 19, 2024
More

    Πώς να εγκαταστήσετε την iOS 13.5 public beta στο iPhone

    Η Apple αυτή την στιγμή δοκιμάζει την iOS 13.5 τόσο με τους προγραμματιστές όσο και με τους public beta testers. H έκδοση αυτή περιλαμβάνει 3 σημαντικές αλλαγές σε ότι αφορά την πανδημία και το πλαίσιο που από κοινού έχει δημιουργήσει η Apple με την Google.

    Πρέπει να εγκαταστήσω την iOS 13.5 beta και κάποια άλλη public beta στην συσκευή μου;

    Θα πρέπει πάντα να περιμένετε κάποια bugs σε αυτές τις beta και κάποια θέματα στις αποδόσεις της συσκευής σας και έτσι η iOS 13.5 δεν αποτελεί την εξαίρεση. Βέβαια είναι πιο σταθερή από την iOS 13.0 beta για παράδειγμα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν φέρνει τόσες πολλές αλλαγές.

    1. Πηγαίνετε στο Apple’s Beta Software Program website χρησιμοποιώντας το Safari στο iPhone σας
    2. Αν είστε ήδη public beta χρήστης κάντε κλικ “Sign in.” Αν δεν είστε επιλέξτε το“Sign up,” και εν συνεχεία κάντε εγγραή με τα Apple ID στοιχεία σας
    3. Κάντε Tap στο “Enroll Your Devices” στην πάνω δεξιά γωνία και εν συνεχεία διαλέξτε το iOS από το μενού
    4. Η Apple συσττήνει να κάνετε ένα backup την συσκευή σας μέσω iTunes. Δεν απαιτείται αλλά ειδικά αν περνάτε την beta αυτή σε μια κύρια iPhone συσκευή σας καλό θα ήταν να κάνετε ένα backup
    5. Πηγαίνετε στην ενότητα Install Profile του website και επιλέξτε “Download Profile”
    6. Δώστε έγκριση στην λήψη
    7. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις στο iPhone σας
    8. Στην κορυφή θα δείτε ένα μήνυμα που λέει ότι έχετε ένα προφίλ έτοιμο για εγκατάσταση. Κάντε tap και προχωρήστε με την εγκατάσταση του όπως φαίνεται και στην φωτογραφία παραπάνω
    9. Το iPhone σας θα κάνει επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση αυτού του προφίλ
    10. Μόλις το iPhone σας κάνει επανεκκίνηση πηγαίνετε στο Settings > General > Software Update. Εκεί θα πρέπει να βρείτε την iOS 13.5 αναβάθμιση έτοιμη για εγκατάσταση

    Τι νέο φέρνει η iOS 13.5;

    Αρχική η έκδοση αυτή έχει το πλαίσιο για το API που δημιούργησε από κοινού η Apple με την Google για την ιχνηλάτηση περιστατικών του COVID-19. Αυτή την στιγμή δεν κάνει κάτι αλλά αρχές υγείας ανά τον κόσμο ετοιμάζουν εφαρμογές για αυτό το API.

    Επιπλέον το Face ID αναγνωρίζει αν φοράτε μάσκα και έτσι σας μεταφέρει απευθείας στην οθόνη για να βάλετε το passcode σας. Αυτό είναι ένα άκρως χρηστικό χαρακτηριστικό.

    Επίσης υπάρχει μια αλλαγή στο FaceTime που σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τις εναλλαγές κατά την διάρκεια Group συνομιλιών. Βy default το FaceTime αυτόματα μεγενθύνει ή μικραίνει τα πρόσωπα σε κάποια ομαδική συνομιλία ανάλογα με το ποιος μιλάει κάθε φορά.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles