16.1 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Πώς να βάλετε ένα πανέμορφο animated Apple logo Screensaver στο Mac σας

    Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό Apple screensaver για το Mac τότε το δωρεάν Brooklyn screensaver με την συλλογή animations του λογότυπου της Apple σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε.

    Τα animated Apple λογότυπα που εμφανίζονται σε αυτό το screensaver είναι βασισμένα σε διάφορα Apple logo animation που είδαμε κατά το Apple event του 2018. Λογικά ο δημιουργός του έκανε εξαγωγή τα logo αυτό από το βίντεο του event. Όπως και να έχει η δουλειά που έχει γίνει είναι αρκετά καλή και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα όμορφο.

    Να τονίσουμε πως αυτό δεν είναι ένα επίσημο screensaver από την Apple και αποτελεί δημιουργία χρήστη στο Github όπου και είναι διαθέσιμο για λήψη. Η περιγραφή του είναι η εξής:

    “Brooklyn Screen Saver by Pedro Carrasco based on the animations presented during Apple Special Event (October 30, 2018) from the Brooklyn Academy of Music, Howard Gilman Opera House.”

    Πως να το κάνετε λήψη και να το εγκαταστήσετε

    1. Κάντε λήψη του Brooklyn screen saver από το GitHub εδώ
    2. Για να κάνετε εγκατάσταση του screensaver, δεξί κλικ στο ‘Brooklyn.saver’ αρχείο και επιλέξτε το ‘Open’, ή μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση του χειροκίνητα τοποθετώντας το σε ένα φάκελο χρήστες users ~/Library/Screen Savers/
    3. Από το πάνελ “Screensaver”, εντοπίστε και επιλέξτε “Brooklyn”

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles