25.3 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Πώς θα σας φαινόταν το dark mode και split view στο νέο iPhone 7;

    iOS-10-concept-iHelpBR-image-001

     

    Εδώ και καιρό έχουμε δει πως αρκετοί χρήστες έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι από το dark theme του OS X το οποίο έκανε την εμφάνισή του μαζί με το OS X Yosemite, τον Οκτώβριο του 2014. Από την άλλη, έχουμε δει μεγάλη ικανοποίηση των χρηστών με τη λειτουργία Split View και Slide Over καθώς είναι λειτουργίες που μπορούν ν’ αυξήσουν βαθμό παραγωγικότητας των χρηστών. Αλλά πόσο ωραίο θα ήταν να δούμε και τις συγκεκριμένες λειτουργίες στο επερχόμενο iOS 10;

    Το συγκεκριμένο concept αναλύθηκε επιτυχώς από το βραζιλιάνικο περιοδικό iHelpBR, όπου έκανε μια παρουσίαση των λειτουργιών αυτών στο iPhone.

    Στις παρακάτω εικόνες μπορούμε να δούμε πώς θα είναι το dark mode σε κάθε εφαρμογή του iPhone.

    iOS-10-concept-iHelpBR-iPhone-screenshot-001

     

    iOS-10-concept-iHelpBR-iPhone-screenshot-002

     

    Η αλήθεια είναι πως το dark theme και το Split View θ’ αποτελούσαν δυο φανταστικά και χρήσιμα χαρακτηριστικά για το iOS 10. Όσον αφορά το split-screen multitasking, η Google ετοιμάζεται να κάνει τη δική της κίνηση με το Android N, το οποίο θα φέρει μια παρόμοια λειτουργία με το iPad multitasking στις συσκευές Android, όταν θα κυκλοφορήσει το νέο λογισμικό, μέσα στο φθινόπωρο.

    Μένει, λοιπόν, να δούμε αν στο νέο iPhone και το νέο iOS θα δούμε αυτές τις δύο νέες λειτουργίες να υιοθετούνται.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles