15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Πως οι early iPhone 6 adopters θα βοηθήσουν την Apple να κάνει καλύτερο τον σχεδιασμό του

    Screen Shot 2014-09-05 at 2.25.25 PM

    Μετά από λίγες ώρες από την διάθεση του iPhone 6 στην αγορά η Apple θα ξεκινήσει να μαθαίνει για όλα τα νέα προβλήματα τα οποία μπορεί να έχει η συσκευή της. Χάρη στα καταστήματα της και τους εργαζομένους της η εταιρεία θα μπορεί να αναγνωρίσει διάφορα θέματα ή ελαττώματα με το iPhone όταν οι καταναλωτές τα επιστρέψουν και θα μπορεί αστραπιαία να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.

    Όλα αυτά είναι ένα μέρος του  field failure analysis, ή EFFA, προγράμματος της εταιρείας και απώτερος σκοπός είναι αν χρειαστεί να γίνουν αλλαγές ακόμη και στην παραγωγική γραμμή της συσκευής.

    Το εν λόγω πρόγραμμα υπάγεται στο AppleCare και είναι απίστευτα αυστηρό τις πρώτες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα μιας συσκευής συνεχίζοντας όμως και μήνες μετά την κυκλοφορία κάποιας. Δεδομένα συγκεντρώνονται και στέλνονται απ ευθείας στα κεντρικά της Apple με τους μηχανικούς της να είναι ετοιμοπόλεμοι να λύσουν το γρηγορότερο ότι προκύψει.

    “Όλες οι εταιρεία ηλεκτρονικών προσπαθούν να παρακολουθήσουν τα παράπονα των χρηστών κατά το λανσάρισμα ενός προϊόντος αλλά ο τεράστιος αριθμός των συσκευών που βγαίνουν από τα κινεζικά εργοστάσια της Apple κάνει ακόμη και το μικρότερο tweak σε μια συσκευή μια ολόκληρη επιχείρηση”

    Χάρη στον έλεγχο του serial number μόλις ένα ελάττωμα αναγνωρίζεται στέλνετε στα κεντρικά της Apple και η εταιρεία ανάλογα την σοβαρότητα του μπορεί ακόμη και να βρει τον συγκεκριμένο εργαζόμενο που δουλεύει στην παραγωγική γραμμή της εταιρείας αν είναι υπεύθυνος αυτός.

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles