20.1 C
Athens
Wednesday, April 24, 2024
More

    Πως να τουρμπίσετε το Mac σας!

    turbo-boost-mac

    ‘Όπως γνωρίζετε εδώ και μερικά χρόνια οι νέοι Mac έρχονται με επεξεργαστές Intel. Επίσης ως γνωστόν η Apple τελειομανής ούσα και control-freak δεν αφήνει τίποτα στην τύχη κι έτσι ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει “κόψει” είναι ο έλεγχος του turo boost.

    Δεν λέω, ωραίο το OS X και τέλειο και φανταστικό και σούπερ στην διαχείριση αλλά……τι γίνεται ρε παιδί μου αν θέλω να ξεζουμίσω τον επεξεργαστή μου; Διαβάστε παρακάτω που το κάνουμε πενηνταράκια και σας ξηγάμε how……

    Για να μην παρεξηγηθούμε ρίξτε μια ματιά στην σελίδα support.apple.com για να σιγουρευτείτε ότι το μηχανάκι σας υποστηρίζει turbo boost όπως φαίνεται παρακάτω.

    apple-support

    Αφού έχετε πιστοποιήσει ότι το μηχανάκι σας σηκώνει turbo boost, δείτε πως μπορείτε να το ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε κατά το δοκούν:

    βήμα 1: κατεβάστε το Τurbo Boost Switcher εδώ.

    βήμα 2:  Μόλις κατέβει, ξεζιπάρετέ το και τρέξτε το “Turbo Boost Switcher.app” .

    βήμα 3: Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της εφαρμογής ένα εικονίδιο με το σήμα του κεραυνού θα εμφανιστεί στην status bar. Κάνοντας κλικ πάνω του θα δείτε ένα drop down menu όπου φαίνεται η θερμοκρασία της CPU και οι στροφές του ανεμιστήρα. Αναλόγως τι θέλετε επιλέξτε disable/enable turbo boost.

    turbo-boost-switcher

    Τόσο απλά! Επιπρόσθετα, μπορείτε μέσω του εργαλείου να ρυθμίσετε το Mac σας ώστε να κάνει disable την λειτουργία κάθε φορά που bootάρει.

    ladies and gentlemen thank you very μουτσ!!!!

    σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles