15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Πως να κάνετε pairing τα Bluetooth ακουστικά ή ηχεία σας με το Apple Watch

    Apple-WAtch-Series-2-ad-image-001-1024x576

    Το να κάνετε pairing τα Bluetooth ακουστικά ή ηχεία σας με το Apple Watch δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε περισσότερες από μια περιπτώσεις.

    Δείτε τον εύκολο τρόπο παρακάτω:

    1) Τοποθετήστε το Bluetooth σετ ακουστικών ή το Bluetooth ηχείο σας σε κοντινή απόσταση και βεβαιωθείτε πως αυτά είναι ορατά και από άλλες συσκευές σας.

    2) Κάντε κλικ στο Digital Crown και ανοίξτε τα Settings-Ρυθμίσεις στο Apple Watch σας

    apple-watch-headphones-tutorial

     

    3) Μέσα στις Ρυθμίσεις κάντε tap στο Bluetooth.

    apple-watch-settings-screenshot

     

    4) Όταν το σετ ακουστικών ή το ηχείο σας είναι έτοιμο για να γίνει pair τότε θα εμφανιστεί στην λίστα στο Apple Watch σας ενώ δίπλα θα γράφει Not Paired. Συσκευές που ήδη έχετε κάνει pair θα αναγράφουν Not Connected. Αγγίξτε το πλαίσιο που αναγράφει την νέα αυτή συσκευή που θέλετε να κάνετε pair.

    apple-watch-pair-device-tutorial

     

    5) Τόσο το Apple Watch όσο και η συσκευή σας θα επικοινωνήσουν και αν όλα πάνε καλά το pairing θα πραγματοποιηθεί και το status θα αλλάξει από το Not Paired σε Connected.

    Είστε έτοιμοι!!

    apple-watch-headphones-music-tutorial

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles