18.7 C
Athens
Thursday, April 18, 2024
More

    Πως να αφαιρέσετε διπλότυπες επαφές από το iPhone σας με τον εύκολο τρόπο

    Duplicate-Contacts-main

    Πολλοί χρήστες πολλές φορές αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με διπλότυπες επαφές στο iPhone τους. Το να τις βρείτε αυτές χειροκίνητα στην iOS συσκευή σας και να τις αφαιρέσετε εν συνεχεία είναι κάτι που μεγάλο ποσοστό χρηστών κάνει αργά ή γρήγορα.

    Τα ευχάριστα νέα είναι πως “υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό” και μάλιστα δωρεάν. Ο λόγος για το Cleanup Duplicate Contacts στο App Store.

    To πρώτο πράγμα που θα διαπιστώσετε άμεσα με την χρήση της εφαρμογής είναι πως είναι πάρα πολύ γρήγορη. Μόλις δώσετε τα δικαιώματα μιας ανάλυση και ένα αρχικό σκανάρισμα θα λάβει χώρα και θα σας παρουσιάσει όλες τις διπλότυπες επαφές.

    Screen Shot 2014-12-16 at 01.54.54

    Η διεπαφή πραγματικά είναι πάρα πολύ απλή και δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου στην χρήση της. Τέλος σας δίνετε ακόμη και δυνατότητα να κάνετε back up της επαφές σας πριν κάνετε οποιαδήποτε αφαίρεση ή αλλαγή έτσι ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι για όλα τα βήματα που θα κάνετε.

    Το Cleanup Duplicate Contatcs θα το βρείτε δωρεάν στο App Store εδώ

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles