19.5 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Πρώην director της Apple: “Το πρώτο iPhone δεν ήταν τέλειο τηλέφωνο ήταν απλά καλό”

    Original-iPhone-three-up-profile-front-back

    To πιστεύετε είτε όχι ένας πρώην director της Apple ζήτησε συγνώμη σήμερα από τους χρήστες του πρώτου iPhone μιας και χρησιμοποιώντας μια μικρή παράφραση τον όσο είπε το εν λόγω προϊόν δεν ήταν τόσο τέλειο όσο μας έκανε η Apple να πιστέψουμε.

    Τόνισε πως όλα τα τεχνολογικά του κομμάτια υπήρχαν ήδη στην αγορά και μάλιστα μερικά ήταν και για χρόνια. Η Apple αυτό που έκανε ήταν να τα ενώσει με ένα μοναδικό τρόπο και τονίζοντας την διεπαφή του χρήστη έκρυψε την τεχνολογία από πίσω.

    Μάλιστα έκανε και κριτική για τον τρόπο που η Apple και ο Steve Jobs το παρουσιάσανε στο κοινό. Τόνισε χαρακτηριστικά πως η έξυπνη γραμμή της Apple εμφάνισε το iPhone ως “ένα τηλέφωνο, ένα iPod και έναν πλοηγό στο διαδίκτυο” ενώ κανονικά θα έπρεπε να ξεκινήσει με το τρίτο ως πρώτο μιας και το να έχεις το Internet στην τσέπη σου ήταν μεγάλο επίτευγμα εκείνη την περίοδο.

    steve-jobs-original-iphone

    Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο συγκεκριμένος πρώην υπάλληλος της Apple με την κρίση ευσυνειδησίας το όνομα του είναι  Bob Borchers, και διατέλεσε Senior Director του Product Marketing του πρώτου iPhone.

    Μάλιστα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Trusted Reviews σήμερα αυτολεξεί είπε:

    “Αν είχατε το πρώτο iPhone σας ζητάω προσωπικά συγνώμη, δεν ήταν ένα τέλειο τηλέφωνο ήταν απλά ένα καλό τηλέφωνο”

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles