14.3 C
Athens
Friday, April 26, 2024
More

    Προσθέστε το πρόγραμμα αγώνων του Euro 2016 στο ημερολόγιό σας

    Add-Euro-2016-schedule

    Το Euro 2016 ξεκινάει μόλις σήμερα με τη Γαλλία να αγωνίζεται εναντίον της Ρουμανίας στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης. Αν είστε από εκείνους που λατρεύουν το ποδόσφαιρο και δε θέλετε να χάσετε ούτε αγώνα και την ώρα διεξαγωγής τους, δε χρειάζεται να κατεβάσετε τρίτες εφαρμογές. Μπορείτε απλά να κάνετε subscribe σε κάποιο ημερολόγιο το οποίο θα στέλνει όλες τις ενημερώσεις στην εφαρμογή ημερολογίου του κινητού σας, περιλαμβανομένων των ημερών, ωρών και τοποθεσίας της διοργάνωσης.

    Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε/κάνετε κλικ εδώ και στη συνέχεια να πατήσετε το κουμπί Subscribe στην popup ειδοποίηση που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.

    subscribe-to-euro-2016-calendar

     

    Εφόσον κάνετε αυτή τη διαδικασία, θα είστε σε θέση ν’ ανοίξετε την εφαρμογή ημερολογίου της συσκευής σας και να δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ημέρας. Να σημειώσουμε εδώ πως μπορείτε να προσθέσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα και στο ημερολόγιο του Mac.

    Το καλύτερο όλων είναι πως το πρόγραμμα των αγώνων θα ενημερώνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, προκειμένου να γνωρίζετε ποια ομάδα παίζει κάποια ημέρα και τι ώρα.

    Και για να πούμε και την ποδοσφαιρική μας άποψη, θα έλεγα πως το Βέλγιο αποτελεί ένα φαβορί για τη φετινή διοργάνωση, παράλληλα με την Ισπανία και τη Γερμανία, όπου η τελευταία είναι και πρωταθλήτρια κόσμου.

    Εσείς ποια ομάδα θα υποστηρίξετε στη φετινή διοργάνωση της UEFA;

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles