19.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024
More

    Προγραμματιστής κάνει το Moto 360 συμβατό με το iPhone [Video]

    moto-360-2

    Πρέπει να παραδεχτούμε πως κάποιες Android wear συσκευές που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά είναι ιδιαίτερα ελκυστικές όπως για παράδειγμα το Moto 360. Δυστυχώς όμως καμιά από αυτές δεν είναι συμβατές με το iPhone.

    Αυτό όμως ίσως και να αλλάξει σύντομα μιας και ο Mohammad Abu-Garbeyyeh, ένας Cydia προγραμματιστής που βρίσκεται πίσω από  jailbreak tweaks όπως τα DoubleTapToSleep και SpotlightSiri, βρήκε μια λύση για τους  iPhone ιδιοκτήτες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τέτοιες συσκευές.

    Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω βίντεο μια iOS ειδοποίηση μηνύματος εμφανίζεται απ ευθείας στο Moto 360. Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως για αυτή την λειτουργία δεν χρειάζεται κάποιο hack ή jailbreak. Τα πάντα γίνονται μέσω ενός APK που έχει εγκατασταθεί στην Android Wear συσκευή.

    Η επικοινωνία επιτυγχάνεται μέσω του Apple Notification Center Service, ή πιο γνωστό και ως ANCS. Το ANCS δίνει την δυνατότητα σε Bluetooth συσκευές να έχουν πρόσβαση στο σύστημα ειδοποιήσεων του iOS. Στην βασική αυτή υπηρεσία λειτουργεί και το γνωστό Pebble Watch.

    Δείτε το βίντεο παρακάτω:

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles