15.3 C
Athens
Saturday, April 27, 2024
More

    Πολιτικοί του Αγγλικού κοινοβουλίου παίρνουν ένα δωρεάν iPad αλλά δεν είναι όλοι χαρούμενοι

    uk-parliament

    Οι 650 πολιτικοί που θα κερδίσουν μια θέση στο αγγλικό κοινοβούλιο στις 7 Μαίου θα πάρουν και ένα νέο iPad Air 2. Το γεγονός αυτό ξεσήκωσε όμως αντιδράσεις από κάποιους πολιτικούς.

    O βουλευτής Chi Onwurah επιτέθηκε σε αυτό σχέδιο λέγοντας “Κλειδώνοντας κάποιους από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της χώρας σε μια πλατφόρμα που πολλοί ψηφοφόροι μας δεν μπορούν να έχουν λόγω της οικονομικής τους κατάστασης μοιάζει με ένα μεγάλο λάθος”

    “Οι απαιτήσεις μας είναι για ένα ασφαλές tablet με καλή διάρκεια ζωής και ικανό για μελλοντικές αναβαθμίσεις” ανέφερε ο βουλευτής John Thurso που είναι υπέρ του νομοσχεδίου αυτού που θέλει οι Άγγλοι πολίτες να πληρώνουν την επίσκεψη των βουλευτών τους στο App Store.

    “Το iPad Air 2 ικανοποιεί τις απαιτήσεις μας και έχει μια ανταγωνιστική τιμή” συνέχισε ο Thurso.

    Αξίζει να τονίσουμε πως τα iPads έχουν χρησιμοποιηθεί στο Αγγλικό κοινοβούλιο από το 2012, αν και μόνο 290 βουλευτές έχουν δηλώσει πως έχουν στην κατοχή τους μια τέτοια συσκευή. Η σημερινή κίνηση και το νομοσχέδιο αυτό ξεσήκωσε αντιδράσεις από μέρος των βουλευτών και όχι μόνο για το γεγονός του οικοσυστήματος της Apple.

    To 2014 βουλευτής είχε φωτογραφηθεί την ώρα που έπαιζε Candy Crush Saga με το iPad του μέσα στην βουλή και κατά την διάρκεια μιας σημαντικής συνεδρίασης.

    Ο χειρότερος όμως βουλευτής όλων των εποχών ήταν ο 67χρονος Ιταλός Simeone Di Cagno Abbrescia που πιάστηκε να χρησιμοποιεί το iPad του εν ώρα συνεδρίασης για την αναζήτηση συνοδών πολυτελείας!!

    Σχολιασμός στο φόρουμ 

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles