19.8 C
Athens
Friday, March 29, 2024
More

    Πιέσεις στην Apple έτσι ώστε να βοηθήσει iOS χρήστες να μεταβούν στο Android

    Move-to-iOS1-940x610

    Οι Android χρήστες τον τελευταίο καιρό πηγαίνουν στο iPhone 6S με έναν σημαντικό ρυθμό. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά όμως στην Apple έχουν ασκηθεί πιέσεις έτσι ώστε να δημιουργήσει ένα εργαλείο που θα βοηθήσει τους χρήστες για κάτι το ανάποδο. Με άλλα λόγια ένα εργαλείο μεταφορά δεδομένων από μια iOS συσκευή σε μια νέα Android.

    Οι πιέσεις φημολογείται ότι έρχονται από παρόχουν της Ευρώπης που θεωρούν πως ένας λόγος ότι οι χρήστες δεν αλλάζουν πλατφόρμες είναι η δυσκολία στην μεταφορά των προσωπικών τους δεδομένων.

    Δεν υπάρχει ακόμη κάποια ημερομηνία για το πότε η Apple θα κάνει μια τέτοια κίνηση. Τον Σεπτέμβριο του 2015 η εταιρεία λανσάρισε την πρώτη Android εφαρμογή της έτσι ώστε να βοηθήσει τους Android χρήστες να μεταβούν στο iOS δημιουργώντας ένα μεγάλο κύμα αντιδράσεων από τους Android fans.

    Η νέα εφαρμογή τώρα που πιέζουν την Apple να δημιουργήσει θα πρέπει να κάνει το ακριβώς αντίθετο.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles