16.8 C
Athens
Thursday, April 25, 2024
More

    Φήμη: Το ανανεωμένο 4″ iPhone θα ονομάζεται “iPhone 5e” με Α8 και 1GB RAM

    iPhone-6C-concept-Martin-Hajek-002

    Το φημολογούμενο 4 ιντσών iPhone αναμένεται από πολλές πηγές και μάλιστα μέχρι τώρα έχουμε διαβάσει ότι θα έχει θεωρητικά πάντα έναν A9 επεξεργαστή και 2GB RAM. Μια νέα φήμη όμως σήμερα από το Κινεζικό MyDrivers έρχεται να τα αλλάξει όλα αυτά.

    Σύμφωνα με το site η νέα συσκευή της Apple θα έχει τον παλαιότερο επεξεργαστή Α8 που συσνατήσαμε στο iPhone 6 ενώ παράλληλα θα έχει 1GB RAM και όχι 2. Επίσης η ονομασία του θα είναι “iPhone 5e” έτσι ώστε να περάσει ως συνεχιστής του iPhone 5s.

    Το site επίσης αναφέρει πως το iPhone αυτό θα έρθει σε δύο χωρητικότητες αυτές των 16 και 64 GB ενώ αυτή την στιγμή η προ παραγωγή του έχει ξεκινήσει στα εργοστάσια της Foxconn με μια επικείμενη κυκλοφορία του στην αγορά τον Μάρτιο.

    Άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνουν την υποστήριξη του Apple Pay και του voice over LTE (VoLTE).

    Σε κάθε περίπτωση κρατάμε μικρό καλάθι ειδικά μιας και το MyDrivers δεν έχει κάποιο τρομερό ιστορικό επιτυχών διαρροών.

    Σχολιασμός στο φόρουμ

    Dimitris Georgoulas
    Dimitris Georgoulas
    O Δημήτρης είναι συνιδιοκτήτης και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing/Sales Director στην εταιρεία Nomikos Group of Companies. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 11 Pro Max του ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles