17.8 C
Athens
Saturday, April 20, 2024
More

    Περισσότερες φήμες δείχνουν πως τα 2020 iPhones θα έχουν ProMotion οθόνες

    Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τα iPhone 2020 να έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με το iPhone 4, εναλλαγή στον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και υποστήριξη 5G δικτύων. Οι νεότερες αναφορές από το DigiTimes που έχει πηγές μέσα στην παραγωγή αλυσίδα της Apple σημειώνουν ότι τα επόμενα smartphones της εταιρείας θα έχουν οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, όπως η ProMotion Display των iPad Pro, και δυνατότητα σύνδεσης σε 5G δίκτυα.

    Η πρώτη φορά που η Apple παρουσίασε στο κοινό τα 120Hz ήταν με τα iPad Pro 10.5 ιντσών και 12.9 ιντσών το 2017. Ωστόσο, αν και τα iPad είναι εξοπλισμένα με LCD πάνελ, τα iPhone θα χρησιμοποιούν OLED με υψηλό ρυθμό ανανέωσης με αποτέλεσμα η εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας να δώσει ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

    Αν υλοποιηθεί αυτή η τεχνολογία στα επερχόμενα iPhone αυτό θα σημαίνει πως θα έχουμε μια δραματικά βελτιωμένη απόκριση της διεπαφής στις χειρονομίες του χρήστη επί της οθόνης και όχι μόνο. Η κύλιση και η εναλλαγή θα είναι πιο ομαλές ενώ ένας ρυθμός ανανέωσης στα 120Hz θα επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια στην αναπαραγωγή βίντεο και μια συνολικά καλύτερη εμπειρία θέασης.

    Να τονίσουμε εδώ πως για να βελτιωθεί η αυτονομία της συσκευής που χρησιμοποιεί μια τέτοια τεχνολογία η ProMotion τεχνολογία της Apple αυξάνει την συχνότητα και τον ρυθμό ανανέωσης σε σημεία στην οθόνη και μόνο όταν είναι απαραίτητο αυτό.

    Dimitrios Georgoulas
    Dimitrios Georgoulas
    Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

    Related Articles

    Stay Connected

    19,333FansLike
    3,913FollowersFollow
    21,600SubscribersSubscribe
    - Advertisement -spot_img

    Latest Articles